PNR Merchandising
Auto's en Motoren

Mercedes CLA tweedehands

Als jij een Mercedes CLA tweedehands weet te vinden en te kopen, dan verdient dat feit op zich eigenlijk al een medaille. Want de nog tamelijk jonge uitvoering die CLA heet is dermate fraai en betrouwbaar, dat eigenlijk geen enkele eigenaar van de auto er van af wil. Mocht je dus een tweedehands Mercedes CLA zien, dan is haast geboden. Sla meteen toe, morgen kan deze prachtige auto zomaar weg zijn.

Zeer fraaie coupé

De Mercedes CLA is een fraaie coupé die vanaf 2013 geproduceerd wordt. Meteen vielen meer dan honderdduizend mensen voor de charme van de Duitse auto, want al in het eerste jaar werden er meer dan honderdduizend van verkocht. Daarmee was sprake van ‘de beste start in 20 jaar’ als het om de lancering van een nieuw model Mercedes gaat. Het zegt alles over de aantrekkingskracht van dit model. De in Hongarije, Thailand en India geproduceerde auto heeft dan ook alles wat je in een auto zoekt. De auto is zeer veilig, sportief, betrouwbaar en voorzien van de nieuwste technologieën. In de uitvoering van 2017 is het scherm in de cockpit weer groter en het infotainment systeem verder uitgebreid, zoals je deze uitvoering van de Mercedes hebt met zes of zeven versnellingen en met vier of met vijf deuren.

Kenner door informatie op autoblog

Ondertussen ben je kenner geworden van de Mercedes CLA, niet in de laatste plaats vanwege het interessante autoblog dat je op internet vond. Eigenlijk ontstond daar de liefde voor de Mercedes CLA. Die verliefdheid bleek hevig, niet voor niets zoek jij nu immers naar een dergelijke uitvoering in tweedehands uitvoering. Interessant hoor, het autoblog waar je behalve actueel nieuws ook aan auto’s gerelateerde zaken leest en je op deze manier prima op de hoogte blijft wat er speelt in de dynamische autowereld.