PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

Geld investeren in recreatief vastgoed

Het is heerlijk om af en toe een weekendje weg te gaan met vrienden of familie. De meeste Nederlanders zijn wel eens in een vakantiepark van Center Parcs geweest. Lekker wandelen, zwemmen en uitstapjes maken, en ’s avonds in de warmte van het vakantiehuisje ontspannen. Het maakt niet uit welke tijd van het jaar het is: een verblijf op een vakantiepark is altijd vermakelijk. Wist u al dat het mogelijk is om een eigen vakantiehuis aan te schaffen, waar u zo nu en dan samen kunt genieten? De rest van het jaar ontvangt u een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten. Wanneer u op zoek bent naar een manier om geld te investeren in vastgoed, is het een uitstekend idee om naar de mogelijkheden van Center Parcs Vastgoed te kijken.

Aan zee, in de bergen en op het platteland

Dit bedrijf heeft 284 locaties door heel Europa, met in totaal zo’n 43.500 accommodaties. Jaarlijks ontvangen de parken samen bijna 8 miljoen klanten. Wanneer u ervoor kiest om geld te investeren in recreatief vastgoed van dit bedrijf, heeft u de keuze uit een groot aantal vakantiewoningen. Gaat u voor een huisje aan zee, een woning in de bergen of juist voor een stulp op het rustige platteland? Als u de woning gekocht heeft, verhuurt u deze aan Center Parcs Vastgoed. U hoeft zich nergens druk om te maken. Zij regelen namelijk de verhuur van de woning en het volledige onderhoud. U ontvangt 15 jaar lang vaste huurinkomsten van 4,5% op de aankoopprijs, of u ontvangt een variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. Dit is afhankelijk van de module die u bij het tekenen van het contract afsluit.

Neem direct contact op met dit bedrijf

Wilt u meer weten over het investeren van geld in recreatief vastgoed van dit bedrijf? Of wilt u al een afspraak maken om de mogelijkheden uitgebreider met een medewerker te bespreken? Dan neemt u simpelweg contact op met dit bedrijf via hun website. Deze experts gaan graag met u in gesprek, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken bij het investeren van uw geld in vastgoed.