Pnr-merchandising

Waar kan ik een hardcover boek laten drukken voor een goede prijs?

Boeken en Tijdschriften

Wanneer je een boek wilt laten drukken, heb je zo jouw eigen voorkeuren. Zo wil je misschien een hardcover boek drukken. Dit ziet er geweldig uit, maar de prijs loopt door deze keuze ook op. Bij sommige boekdrukkers loopt de prijs hierdoor flink op, maar gelukkig is dat niet bij iedere drukker het geval. Het is toch zonde wanneer je niet jouw boek kunt laten drukken op de manier die jij voor ogen hebt, alleen maar omdat de prijs te hoog is. Dat vinden wij ook. Daarom hebben we een aanrader voor je als je jouw hardcover boeken wilt laten drukken: Ezbook. Wat maakt deze boekdrukker tot een aanrader?

Verschillen hardcover en softcover

Laten we eerst een stap terug doen en kijken naar de verschillen tussen hardcovers en softcovers. Zoals de naam al doet vermoeden, beschikt een hardcover over een harde kaft terwijl een softcover over een zachte kaft beschikt. Waar softcover boeken veel flexibeler zijn, is een hardcover boek stevig en onbuigbaar. De inhoud van een hardcover boek wordt dan ook beter beschermd. In softcover boeken ontstaan iets sneller vouwen. Als je een boekenkast hebt in huis, ziet hardcover er het beste uit. Dat geeft het gevoel van een bibliotheek.

Hardcover boek drukken: uitstekende prijs – kwaliteit verhouding bij Ezbook

Als je een hardcover boek drukken laten wilt, wil je het liefst dit laten doen voor een goede prijs. Echter wil je niet al te veel inboeten op het gebied van kwaliteit. In dat geval kies je voor Ezbook. De prijs – kwaliteit verhouding is uitstekend, en bij Ezbook geldt tevens een laagste prijs garantie. Alhoewel een hardcover boek meer kost in vergelijking met softcover, scheelt het qua prijs minder in vergelijking met andere boekdrukkers. Daarom heeft Ezbook een streepje voor op de concurrentie.

Nog meer voordelen hardcover boek drukken bij Ezbook

Je weet dus zeker dat je nergens anders een betere prijs zult vinden, maar dat het tegelijkertijd wel goed zit met de kwaliteit. Welke eigenschappen spreken nog meer in het voordeel van deze boekdrukker? Ten eerste is de levertijd goed. Binnen 3 tot 5 dagen beschik je al over je boek. In gevallen van nood is levering binnen 24 uur mogelijk. Hiervoor dien je een spoedlijn te bellen. Dit kost wel extra, maar is de moeite waard wanneer je een deadline moet halen. Ezbook valt tevens op doordat gebruikers er zo hoog van op geven. 99% van de klanten raadt deze boekdrukker aan. En ook de recensies online zijn allemaal top. Mensen zijn erg tevreden met het uiteindelijke resultaat, en dat is waar het om gaat. Ook wordt het gebrek aan wachttijden geprezen. Dit alles maakt Ezbook dé boekdrukker voor hardcover boeken.