Pnr-merchandising

Gevelreclame: wat levert dit uw bedrijf op?

Boeken en Tijdschriften

Een van de slimste manieren van reclame maken

Gebruikmaken van gevelreclame is een van de slimste manieren om uw bedrijf in de directe omgeving beter op de kaart te zetten. Reclame op gevels zorgt voor extra herkenning in de buurt. Dit soort reclame heeft diverse voordelen, waar als u als ondernemer optimaal van kunt profiteren.

 

Gevelreclame is altijd zichtbaar

Het fijne aan gevelreclame is dat deze reclamesoort altijd zichtbaar als u althans kiest voor verlichte reclame zoals gevelbelettering, lichtbakken en lichtletters. Wanneer uw bedrijf of kantoor dichtgaat, blijft na sluitingstijd en ook in de weekenden uw bedrijfsnaam voor iedereen zichtbaar. Hierdoor bereikt u een grote doelgroep in de omgeving van uw bedrijf. Denk aan passerende automobilisten, fietsers, buurtgenoten, et cetera, die voortdurend met uw bedrijfslogo en/of -naam in aanraking komen.

 

Een betaalbare manier van marketing

Reclame afdrukken op gevels, via verlichte letterbakken, is in financieel opzicht ook een voordelige manier van reclame maken. U doet namelijk maar eenmaal een investering, om daarna – zonder extra kosten – lang te profiteren van de gevelmarketing. Zeker als u gebruikmaakt van led-verlichting om uw gevelboodschap over te brengen, kunt u duizenden uren vooruit zonder noemenswaardig onderhoud.

 

Veel keuzemogelijkheden

Wanneer u besluit om reclame op uw gevels aan te brengen, valt er qua grootte, vormgeving en kleuren veel te kiezen. Zo kunt u gaan voor een groot formaat gevelletters, zodat u ook of afstand – bijvoorbeeld vanaf de snelweg – goed herkenbaar bent. Het ontwerp en de kleuren kunt u ook zelf kiezen. Of, ook dat is mogelijk, laat een specialist meedenken om tot een geschikt en creatief ontwerp te komen.

 

Scherpe prijzen

Bent u actief in de regio Harderwijk en op zoek naar gevelreclame voor uw onderneming? Dan adviseren wij te kijken op de website van Sukses, hier vindt u fantastische voorbeelden van geschikte gevelbelettering, doosletters, raambestickering en lichtbakken.