PNR Merchandising
Electronica en Computers

Deze e-smoker winkels vind je in Limburg

De e-sigaret bestaat sinds 2003. Inmiddels zijn ze niet meer uit de markt weg te denken. Er zijn inmiddels ook heel veel webwinkels en fysieke winkels geopend die zich specialiseren in e-sigaretten. Zo ook in Limburg.

 

Maastricht

E-smoker winkels vind je vaak dicht bij elkaar. In Maastricht heb je er meerdere. Zo ook The Vapor Store op de Gubbelstraat 38. Voor thuislevering van e sigaret Maastricht kijk hier.

Weert

Futuresmoke vind je dp de Beekstraat 60C. In Geleen vind je daar nog een store van. Er is in Weert ook een meer traditionele rookzaak. Zij hebben ook een klein assortiment vape-gerelateerde artikelen. Deze is op de Muntpassage nummer 7 te vinden.

 

Sittard

Liquid Smoker Sittard is in het centrum van Sittard te vinden en wel op Voorstad 3B. Je zou ook bij de primera terecht kunnen. Hier kun je ook een kleinere selectie aanschaffen. Die vind je op de Helstraat 51.

Heerlen

Op de Oranje Nassaustraat 12 in Heerlen kun je een Liquid Smoker winkel vinden. Maar e-liquids bestellen in Heerlen kan ook altijd.

 

Geleen

De andere store van Futursmoke is in Geleen te vinden. Helaas heeft het bedrijf niet zo’n goede reviews. De winkel is te vinden op de Rijksweg Centrum 12. Het hoofdkantoor van Wizzits.com ligt toevallig ook in Geleen! Zo kun je gemakkelijk een e-sigaret in Geleen kopen.

 

Roermond

Roermond heeft het maar druk qua e-smoker winkels. De Dampwinkel op Neerstraat 21 is een goed begin. E-SIGARET-ROERMOND-CENTER is aan de andere kant van de stad te vinden. Deze zaak is rondom de Beatrixlaan 13 te vinden. In het zuiden van Roermond kun je de Smart Smoke winkel vinden.

https://wizzits.com/e-sigaret-maastricht/