PNR Merchandising
Dienstverlening

Bereik je doelgroep via YouTube

Kun jij wel wat hulp gebruiken met het presenteren van jouw bedrijf, je producten en / of diensten online? Er is een firma die tips op maat geeft. Over Facebook, LinkedIn en Instagram marketing bijvoorbeeld. Wil je het liefs alle online werkzaamheden uit handen geven? Your Business Online is het social media bureau dat je zoekt!

YouTube, het populairste platform voor video’s

Op het gebied van video is YouTube het grootste en populairste platform. Je kunt op dit kanaal vrijblijvend en gratis, oftewel zonder een registratie, video’s bekijken. Wil je eigen materiaal uploaden en reageren op andermans content? Inloggen is dan wel vereist. Een paar actuele feiten over YouTube.

  • Iedere minuut verschijnt 500 uur aan nieuwe videocontent.
  • De meesten kijken via hun smartphone: bijna 75%.
  • YouTube-gebruikers zijn relatief jong: ruim 80% is ouder dan 14 en jonger dan 26.
  • Voor twintigers en dertigers vervangt YouTube grotendeels het traditionele tv-kijken.
  • Maandelijks loggen wereldwijd 2 miljard mensen in.
  • De gemiddelde tijd die men per dag aan YouTube besteedt, ligt iets boven de 10 minuten. In die tijd wordt videomateriaal geplaatst en bekeken.

Als je van plan bent regelmatig te posten, dan is een eigen kanaal aan te raden. Klanten weten je dan snel te vinden en ze kunnen zich abonneren om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Op YouTube kun je in korte tijd de zichtbaarheid van je onderneming vergroten. Een groot voordeel is dat video’s niet alleen binnen de YouTube omgeving, maar ook in Google zichtbaar zijn. Vaak plaatst de zoekmachine ze zelfs boven andere / niet-YouTube filmpjes. Jouw YouTube-video’s kunnen overal en altijd bekeken worden. Dat gebeurt ook; de meesten van ons zijn 7 dagen in de week online. Zowel thuis, als op het werk en onderweg. Om je te onderscheiden en op te vallen is het van essentieel belang met iets te komen dat direct de aandacht pakt. Dit kan van alles zijn: een bepaald beeld, geluid, lied, logo, animatie, persoon et cetera.

Ook zijn er mogelijkheden voor facebook marketing. Wil je meer informatie? Neem snel contact op met Your Business Online: 076 – 8897629

 

https://www.yourbusinessonline.nl/