PNR Merchandising
Bedrijven

Soorten vloerstickers

Vloerstickers zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Voordat u overgaat tot de aanschaf van vloerstickers is het belangrijk dat u vast heeft gesteld waar de stickers geplakt gaan worden. Zo zijn er bijvoorbeeld tijdelijke stickers en permanente stickers. Stickers voor buitengebruik zullen andere eigenschappen moeten hebben dan stickers die binnen gebruikt worden. Een antislip laag wordt altijd gebruikt bij het maken van vloerstickers, omdat dit voorkomt dat mensen uitglijden. Daarnaast is het ook van belang om ervoor te zorgen dat er een goede, vlakke ondergrond is waar de stickers terecht komen.

 

Op maat gemaakte vloerstickers

Als u gebruik gaat maken van vloerstickers in uw winkel of bedrijf wilt u natuurlijk wel invloed hebben in welke boodschap de stickers overbrengen. Er zijn verschillende mogelijkheden om vloerstickers geheel naar eigen wens te ontwerpen. Zo kunt u er zelf voor zorgen dat u ook daadwerkelijk een sticker krijgt dat relevant is binnen uw bedrijf.  Dat is wel zo handig!

 

Point of sale

Displays, posters of banners ondersteunen de verkoop van bepaalde producten. Het gebruik van vloerstickers kan een zinvolle toevoeging zijn aan deze POS-materialen. Door stickers op de vloer te gebruiken kunt u bijvoorbeeld uw klanten de gewenste weg op wijzen of aanbiedingen extra uitlichten. Er zijn tal van mogelijke boodschappen die overgebracht kunnen worden door een vloersticker. Dit draagt mogelijk niet alleen bij aan een stijging van uw omzet, maar draagt ook bij aan een positieve beleving van uw bezoekers.

https://endlessbranding.com/vloersticker/