PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Minder zorgen door uitbesteden van woning ontruiming

Een huis leeghalen na overlijden kan zowel emotioneel als fysiek zwaar zijn. Daarom kan het fijn zijn om een huis ontruimen uit te besteden aan een betrouwbare partij. Zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Alle Rommel Opgeruimd heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontruimen van verschillende type woningen. Van huurflat tot koopwoning. Dit bedrijf gaat te werk als een verhuisbedrijf en pakt de spullen die u niet meer wil bewaren netjes in en voert deze discreet af in neutrale vrachtwagens. De inboedel zal dus nooit op straat in een afvalcontainer belanden. Ook kunnen spullen die nog bruikbaar zijn, gedoneerd worden aan een goed doel.

Huurwoning laten ontruimen

Heeft u een huurwoning die ontruimt moet worden? Dan dient deze vaak binnen een bepaalde periode opgeleverd te worden. Soms al binnen 7 dagen. Door een flexibele planning kan Alle Rommel Opgeruimd binnen een kort tijdsbestek een woning ontruiming voor u verzorgen. Ook dient een huurwoning in originele staat opgeleverd te worden. Dit is voor Alle Rommel Opgeruimd geen probleem. Zij leveren een huurwoning bezemschoon op. Wat wil zeggen dat de woning leeg geruimd wordt, gordijnrails en vloerbedekking worden verwijderd en gaatjes worden opgevuld. Ook geven ze een Opleverings-garantie die garandeert dat de woning door de woningbouw goedgekeurd wordt. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan zorgen zij dat dit zonder kosten opgelost wordt.

Koopwoning of ander soortige panden laten ontruimen

Naast een huurwoning ontruimen kan Alle Rommel Opgeruimd ook koopwoning klaar voor de verkoop maken. Een koopwoning ontruimen kan bijvoorbeeld nodig zijn als een familielid moet worden opgenomen in een verzorgingshuis of na een overlijden. Naast een woningontruiming kan Alle Rommel Opgeruimd ook de tuin netjes opknappen. Dit kan zeker handig zijn als een woning in de verkoop moet. Ook voor het ontruimen van bedrijfspanden, winkelpanden, opslagplaatsen, magazijnen en kantoorpanden kunt u Alle Rommel Opgeruimd inschakelen.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/