PNR Merchandising
Dienstverlening

Stage marketing fiksen!

De zoektocht naar een leuke en passende stage marketing kan soms aanvoelen als een uitzichtloos einde. Voornamelijk nu, in een tijd waar alles online geregeld wordt. Dan kun jij vast wel wat tips gebruiken om zo snel mogelijk een stage marketing te vinden.

 

De eeuwen oude tip: begin op tijd

Je zult het wel al van alle kanten horen, begin op tijd. Zoals dat eigenlijk met alles gaat. Een stage vinden neemt ontzettend veel tijd in beslag. Je moet eerst starten met het updaten van je cv, maar daar blijft het niet bij. Daarnaast is het beschikken over een bijpassende motivatiebrief ook een belangrijk onderdeel van het sollicitatietraject. Nemen ze dan contact met je op dan gaan daar waarschijnlijk nog veel mailtjes en belletjes overheen voor je ook maar een beetje dicht bij het contract komt. Dus neem het van ons aan, begin ruim op tijd.

 

Stage marketing zonder het lange sollicitatietraject

Huh? Maar we zeiden net dat er altijd een ontzettend lang sollicitatietraject vast zit aan stages. Dat hoeft niet overal. Er zijn ook stageplatformen die zo zijn ingericht dat zowel jij als de bedrijven een veel beter beeld krijgen. En mailtjes? Dat is niet meer van deze tijd. Dat kan toch veel makkelijker met WhatsApp? Een stage marketing aan de haak slaan ging nog nooit zo makkelijk en snel.

 

Hulp van LinkedIn

Wist je dat duizenden stage vacatures niet eens bij stagebureaus terecht komen? Dat komt doordat stages ook veel worden gedeeld via LinkedIn. Dus heb je nog geen LinkedIn account? Zeker even maken! Makkelijk, snel en handig voor je verdere carrière.

 

https://fiks.nl/stage/marketing-communicatie