PNR Merchandising
Vervoer en transport

Transport met bubbelenvelop

De bubbelenvelop ook wel een luchtkussenenvelop genoemd, zijn speciale enveloppen die gemaakt zijn om kleine en breekbare spullen makkelijk en veilig te transporteren. Zo kunnen bijvoorbeeld webshop ondernemers er zeker van zijn dat hun opgestuurde orders veilig bij de klanten aankomen. Deze speciale enveloppen hebben een laag bubbeltjesplastic aan de binnenkant, hiermee worden producten veilig en heelhuids gehouden. In deze blog gaan we je de handigheid van deze speciale enveloppen uitleggen en waarom het handig is om deze in je assortiment te hebben als webshop ondernemer. Lees hieronder dus heel snel verder!

Een webshop ondernemer en de bubbelenvelop

Als webshop eigenaar ken je het misschien wel. De moeilijkheid van verpakmateriaal, verpakmateriaal is vaak net te klein of net te groot. Als het te groot is moet je de doos vaak gaan opvullen met extra verpakmateriaal, zodat de spullen tijdens het transport niet kapot gaan. Als je maar een of twee kleine producten moeten versturen kan je ook gebruik maken van een bubbelenvelop. Zoals hierboven al vermeld beschermen deze producten je spullen volledig tijdens het transport en kan je met een opgelucht hart de orders versturen. De speciale enveloppen krijg je ook in allerlei maten. Dus heb je meer spullen die je graag wil snel en makkelijk wilt versturen? Zoek dan de perfecte maat voor jouw webshop.

Maak een logo en slogan

Als ondernemer heb je de website of webshop al klaar, de sociale media kanalen zijn live en de verschillende verpakmaterialen zijn al ingeslagen. Dan ben je als ondernemer al goed onderweg. Nu komt de volgende stap, namelijk een logo en slogan bedenken. Door een logo en slogan te bedenken zie je er meteen professioneler uit en je kan dan echt een merk opzetten. Hiermee kan je je van de concurrentie onderscheiden.

https://verpakgigant.nl/bubbel-enveloppen/