PNR Merchandising
Image default
Vervoer en transport

Verhuizen rondom de feestdagen?

Met de feestdagen in het vooruitzicht, had u waarschijnlijk niet verwacht ook nog voor een verhuizing te staan. De feestmaand is traditioneel een maand van shoppen, genieten en gezellig samenzijn en inpakken en verhuizen hoort niet standaard in dat rijtje thuis. Als de omstandigheden vereisen dat u toch net op dit moment moet verhuizen, brengt dit extra spanningen, drukte en stress met zich mee. Een goede reden om extra voorbereid te zijn en niets aan het toeval over te laten.

Zorg voor een goede planning

Meer nog dan in andere periodes zal u voor een verhuizing in de feestmaand een goede en haalbare planning moeten opmaken. Tal van diensten werken met een minimumbezetting door de verlofperiode, u moet rekening houden met een grote drukte in de winkels en uw wil de feestdagen natuurlijk niet helemaal aan u laten voorbij gaan. Door tijdig te beginnen plannen, zorgt u ervoor dat u in alle rust gedaan kan krijgen wat moet gedaan worden en dat u niet voor gesloten deuren komt te staan.

Zorg voor een goede voorbereiding

Als u in de feestmaand moet verhuizen, doet u er goed aan zoveel mogelijk voorbereidend werk al vooraf te doen. Zaken die u niet gebruikt, kunnen al ingepakt worden klaar gezet worden, dit scheelt een hoop werk op het moment zelf. Wilt u in uw nieuwe woning onmiddellijk van de kerstsfeer kunnen genieten, pak uw kerstspullen dan samen in en label ze duidelijk zodat u deze ook eerst kunt uitpakken.

Zorg voor goede verpakking

Bij de kerstperiode hoort traditioneel koud weer, regen en misschien zelfs sneeuw. Let er bij het inpakken van uw spullen dan ook extra op dat deze bestand zijn tegen de gure weersomstandigheden om zo schade te vermijden. Uw meubelen dekt u ook maar beter af tegen het vocht en de koude. Uw verhuisfirma helpt u graag bij het uitkiezen van het beste verpakkingsmateriaal voor al uw goederen.

Doe beroep op een professionele verhuisdienst

Uw professionele verhuisdienst staat ook tijdens de feestdagen klaar om uw verhuis in goed banen te leiden. Uw verhuizing wordt snel en professioneel uitgevoerd en u houdt meer tijd over om toch nog te kunnen genieten van die gezellige feestmaand met alles wat erbij hoort. Uw verhuizing verloopt in de meeste veilige omstandigheden en u bespaart uzelf heel wat spanning en zorgen.

Onze diensten

  • Inpakken van uw goederen. Alle goederen worden door onze medewerkers vakkundig en veilig ingepakt volgens de regels van de kunst.
  • Demonteren en monteren van meubelen. Grote stukken zoals uw meubelen worden op het oude adres uit elkaar gehaald, klaar voor transport, en op het nieuwe adres terug in elkaar gestoken. U hoeft hier zelf helemaal niets voor te doen.
  • Voor elke verhuizing wordt precies het juiste transportmiddel voorzien om al uw spullen in de best mogelijke omstandigheden te transporteren. Indien nodig, wordt ook een verhuislift toegevoegd aan uw pakket.

Hebt u een verhuizing op de agenda staan in de feestmaand? Neem vandaag nog contact op voor een eerste kennismaking en een vrijblijvende offerte. Uw verhuizing is in goede en veilige handen, net zoals dat in eender welke andere periode van het jaar het geval is.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/