PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Uw naam staat prachtig op een naambord van Naambordkopen.nl

Een mooi bord, netjes naast de voordeur gemonteerd, met daarop de voornamen en de achternaam van het gezin. Op naambordkopen.nl kunt u dit vandaag regelen. De naamplaten zijn helemaal aan uw wensen aan te passen qua vorm, afmeting, bord- en tekstkleur, lettertype, bevestiging en uitlijning. De meeste naamplaatjes kunnen binnen enkele dagen geleverd worden.

Een achternaam heet zo, omdat die standaard na de voornaam komt. Achternamen kunnen we globaal in vier categorieën indelen.

  1. De afstammingsnaam maakt duidelijk van wie iemand afstamt of geeft aan dat er een andere relatie is. Voorbeelden zijn Hendriks, Jacobs, Pieters, Vader en Neve.
  2. Geografische namen vertellen waar mensen vandaan komen. Denk aan Maas, van den Berg en van Doorn, maar ook den Hollander en de Zeeuw.
  3. Beroepsnamen komen veel voor in ons land. We noemen enkele gangbare de Boer, Huisman, Kok, Koster, Smit, Molenaar en Schipper.
  4. Eigenschapsnamen tot slot geven aan wat iemand fysiek of psychisch kenmerkt. De Bruin, de Groot, de Lange, de Jonge en de Wit zijn voorbeelden.

Een dakdekker die Dekker heet zal er zeker zijn, net als een visser die Visser heet en een Bakker die dagelijks broden bakt in zijn bakkerij. Bosman heten en in of vlakbij een bos wonen, is toepasselijk. Aan een meer wonen en van der Meer heten, is handig. Toch is de daadwerkelijke connectie met de naam meestal niet meer van toepassing. Achternamen gaan over van generatie op generatie. En in al die jaren verandert er natuurlijk van alles.

Garantie van een jaar

Wat voor naam u ook heeft, hij zal prachtig staan op een naambord van naambordkopen.nl. U heeft onder meer de keuze uit houten, glazen, aluminium, RVS en stenen platen. Erg populair zijn de emaille huisnummers. Liever een marmeren, kunststof of cottage naambord? Ze worden stuk voor stuk beschreven op naambordkopen.nl. Er staan ook foto’s bij zodat u goed ziet wat u koopt. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 3,50. In Europa geldt een tarief van € 11,95. Op ieder naamplaatje zit een jaar garantie. U kunt veilig betalen via iDeal. Zodra de overboeking binnen is, gaat het naambordkopen.nl-team voor u aan de slag!

 

https://naambordkopen.nl/