PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

Een televisie huren voor jouw evenement

Wanneer je binnenkort een evenement hebt dan heb je misschien een televisie nodig. Een televisie huren wordt vaak gedaan voor presentaties of beurzen. Op deze manier kunnen bezoekers actief een video kijken. Ook kun je gemakkelijk een powerpoint presentatie laten zien wanneer je een televisie huurt. Ook voor andere doeleinden kan een televisie huren handig zijn. Ga je bijvoorbeeld met vrienden een sportwedstrijd kijken? Dan is het heel fijn om een televisie te huren die lekker groot is, zodat jij en jouw vrienden alles goed kunnen zien. Meer dan alleen een televisie huren? Ook dat is mogelijk.

 

Formaat

Een televisie is te huur in meerdere formaten. Het is daarom wel handig om te weten waar je naar op zoek bent en ook wat er mogelijk is. Het is handig om te vermelden dat ieder formaat televisie wat gehuurd wordt standaard wordt geleverd met een statief en een truss beugel. Op die manier kun je ieder formaat televisie stabiel en gemakkelijk neerzetten of ophangen. Dan over de formaten. Wanneer je met een groep van twintig personen of minder bent dan is een 46 inch televisie huren een prima oplossing. Ben je met een grotere groep dan kun je misschien beter gaan voor een 60 inch televisie of misschien wel een 82 inch. De formaten voor je op een rijtje:

–          Een 46 inch televisie. Dit is een televisie die net iets groter is dan je thuis hebt. Deze televisie is prima geschikt om een kleine presentatie te geven tot ongeveer 25 personen. Je kunt deze televisie ook goed gebruiken in een kleine beursstand.

–          Een 60 inch televisie. Dit is een zeer grote televisie. De diagonaal is 152 centimeter. Wanneer je een presentatie geeft aan ongeveer 50 personen is deze televisie geschikt. Ook kan deze televisie in middelgrote beursstands geplaatst worden.

–          Een 82 inch televisie. Dit is het grootste televisiescherm om te huren. De diagonaal is 209 centimeter. Deze televisie is bijna even groot als een projectiescherm. Je kunt hiermee presentaties houden voor ongeveer 80 tot 100 personen.

 

Apparatuur

Wanneer je een denkt om een televisie te huren kun je er ook voor kiezen om benodigde apparatuur mee te huren. Naast televisieschermen kun je namelijk ook accessoires huren als een laptop, tablet, speaker of camera. Zo heb je alles bij de hand voor jouw presentatie.

https://lichtgeluidhuren.nl/video-huren/tv-huren/