PNR Merchandising
Dienstverlening

Vanaf €12,95 koop je al een Roest Vrij Stalen naambord bij De naambordensite

De naambordensite heeft een enorm uitgebreide, prachtige collectie RVS naamborden en huisnummers, al vanaf €12,95. Roest Vrij Staal is een erg mooi materiaal dat ontzettend makkelijk te onderhouden is en bovendien dus roestvrij is. Hierdoor is een naambordje van RVS meer dan geschikt voor gebruik buitenshuis.

Naamborden en huisnummers van RVS zijn niet voor niks zo populair. Ze zijn niet alleen makkelijk te onderhouden en roestvrij, ze zien er ook nog eens heel mooi uit. Bovendien kan je met een RVS bordje alle kanten op. Bij De Naambordensite hebben we RVS naambordjes in diverse modellen op voorraad. Ook hebben wij RVS naamborden in de collectie die gecombineerd zijn met een ander materiaal, waaronder bijvoorbeeld RVS met glas. De tekst wordt in het naambord gelaserd, je hebt hierin de keuze tussen zwarte en grijze letters en nummers. Bij ieder naambord wordt aangegeven welke opties mogelijk zijn, tevens kunnen veel bordjes totaal naar eigen wens ontworpen worden. Elk naambord wordt geleverd met bijpassend bevestigingsmateriaal. En de meeste RVS naamborden worden zonder verzendkosten naar je opgestuurd.

Goed bereikbare en hulpvaardige klantenservice

Heb je al een bepaalde afmeting voor jouw naambord bedacht maar kan je die maten niet vinden op onze site? Neem dan contact met ons op, we zullen kijken wat we voor je kunnen doen. In veel gevallen kunnen we namelijk gewoon aan de wensen voldoen. Stuur ons een mailtje naar info@denaambordensite. nl of bel ons op telefoonnummer 072 8888636. Wij zijn maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00, vrijdag van 10.00 tot 18.00 en zaterdag van 10.00 tot 17.00. Mochten wij onverhoopt op deze tijden de telefoon niet op kunnen nemen spreek dan even een berichtje in, wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.

Ook naamborden van andere materialen vind je bij ons

Natuurlijk kan je bij ons niet alleen naamborden van RVS bestellen, onze collectie bevat naamborden in alle soorten materialen. Welk naambordje jij ook uitkiest, het zal zeker een extra mooie uitstraling aan je woning geven!

https://www.denaambordensite.nl/