PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Verschillende gassoorten detecteren met gasdetectoren

Compur Monitors specialiseert zich in gasdetectoren. Dit zijn detectoren die die in ruimtes of op materiaal gevaarlijke stoffen detecteren, zodat u en uw medewerkers beschermd zijn. Gas is erg gevaarlijk voor de mens en natuur en daarom moet hier altijd op gelet worden. Met de gasdetectoren van Compur Monitors is dit voortaan geen enkel probleem meer. Deze gasdetectiematerialen detecteren giftige gassen, brandbare gassen, VOC’s en meerdere gassen tegelijk. De verschillende materialen beschikken hiervoor over de juiste sensortechnologie. Een voorbeeld hiervan is de katalytisch technologie, infrarood, fotoionisatie en elektrochemie. Heeft u hier verstand van? Dan weet u waarschijnlijk wel welke detector u nodig heeft. Zo niet, dan adviseren de experts u graag.

Een ruim aanbod van de expert

Deze specialist heeft een ruim aanbod detectoren voor u klaarstaan. Deze bestaan uit zowel vaste als draagbare detectoren. De vaste gasdetectoren monteert u op een plek waar een verhoogd risico is op een lekkage. Het voordeel hiervan is dat uzelf niet in de ruimte hoeft te staan als er dus een gaslek wordt gedetecteerd. De draagbare detectoren neemt u mee naar de plek waar u gas wilt detecteren. U bevindt zich dan wel in de ruimte, maar de gasdetector biedt u persoonlijke bescherming, want zodra er gas wordt gedetecteerd, moet u dus de ruimte verlaten en zal hier iets aan gedaan moeten worden. Uw veiligheid staat bij deze expert altijd voorop. Tevens zijn zij er altijd als u vragen heeft of advies nodig heeft over de juiste gasdetectoren voor uw werk.

Win advies in

Werkt u in een sector waar nog wel eens gevaarlijke stoffen kunnen optreden? Laat dit dan zeker niet zomaar gebeuren. Als u, uw medewerkers of de natuur teveel blootstelling krijgt aan giftige stoffen, kan dit dodelijke gevolgen hebben. Wacht daarom niet langer met het aanschaffen en gebruiken van gasdetectoren. Wilt u hier graag meer advies over inwinnen? Dan neemt u contact op met de specialist. U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.compur.nl/