PNR Merchandising
Image default
Energie

Hoe kan je een LED-paneel installeren?

Het installeren van LED-plafondlampen is een eenvoudig proces, u kunt uw bestaande LED verlichting armatuur vervangen door LED-paneelverlichting. U moet echter wel de juiste houder voor uw paneellamp kiezen. Dit bepaalt hoe u uw led-paneel verlichting kunt installeren. Er zijn verschillende manieren waarop u de led-plafondpaneel verlichting in uw huis kunt installeren. Denk hierbij aan inbouwlampen, inbouwspots, etc.

Ingebouwde lichtarmatuur installatie

Installatie of het opbouwen LED panelen is relatief eenvoudig, maar moet met zorg worden uitgevoerd om letsel te voorkomen. Om een ​​enkel paneel te installeren, markeert u eerst het gat in het plafond waar u het paneel gaat installeren. Verwijder vervolgens een van de schroeven aan beide uiteinden van de plafondtegels direct boven uw installatie gebied. De volgende stap is om de tegel voorzichtig omhoog te brengen. Zorg ervoor dat u geen verbindingen probeert te verbreken die het op zijn plaats kunnen houden. Zodra dit is bereikt, kunt u uw schroevendraaier of inbussleutel gebruiken om de resterende schroeven rond uw installatie gebied te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat u het gedeelte van de plafondtegel eruit kunt tillen. Zodra dit is gebeurd, gebruikt u plaatschroeven (gebruik indien nodig wat langere) om een ​​gat in het plafond te maken dat groot genoeg is voor uw paneel. Onthoud dat het 10 mm kleiner moet zijn dan uw paneel. Duw vervolgens omhoog door dit nieuwe gat in positie met de veren uitgeschoven. Zorg ervoor dat de veren correct zijn geplaatst. Sluit vervolgens de kabels van de driver aan op het lichtnet en schakel de voeding in.

Het hebben van een inbouwinstallatie

Om een ​​in het plafond verzonken LED-paneel te installeren, sluit u eerst de kabel van het LED-paneel aan op de DC-zijde van de LED-driver. Plaats vervolgens de driver op de achterkant van het paneel. Verwijder uw bestaande plafond rooster paneel en plaats installatiebeugels. Deze beugels moeten aan weerszijden van uw geplande installatie locatie worden gemonteerd. Steek uw LED Paneel in deze opening en draai. Dit zorgt ervoor dat het gelijkmatig in het T-bar plafondrooster zit. Zorg ervoor dat uw paneel goed op zijn plaats zit door ernaast een ander plafondpaneel te verwijderen. Sluit vervolgens de LED Driver aan op het lichtnet. Vervang ten slotte het plafondpaneel om uw installatie te voltooien.