PNR Merchandising
Gezondheid

Snel en veel testen op corona is een absolute noodzaak

Waarom is er veel vraag naar betrouwbare sneltesten? Omdat het snel en veel testen op corona zeker geen overbodige luxe is. Door snel en veel te testen met een betrouwbare sneltest voorkomt immers besmetting en kosten. Medische organisaties, zorginstellingen, het onderwijs en bedrijven gebruiken vaak de Covid-19 Healgen antigenen sneltest. Door het gebruiken van deze direct gebruiksklare Antigeen sneltestkit wordt zowel de besmetting door het coronavirus als het ziekteverzuim van zorg- en productiemedewerkers beperkt.

Het coronavirus: toelichting

Wat is COVID-19? Een infectieus ziekte van de lichtwegen. Veel mensen zin vatbaar voor die ziekte. De belangrijkste besmettingsbron zijn mensen die al besmet zijn met het coronavirus. Dit virus heeft, zo blijkt uit epidemiologische onderzoeken, een incubatietijd van een tot 14 dagen. De belangrijkste indicaties dat iemand de ziekte heeft zijn de lever, een droge hoest en vermoeidheid. Keelpijn, een verstopte neus, een loopneus, spierpijn en diarree zijn ook soms voorkomende indicaties.

Wat wordt door een Corona Antigenen sneltest gedetecteerd?

De Healgen Covid-19 antigenen sneltest detecteert het SARS-CoV-2 nucleocapside-eiwitantigeen. Tijdens de acute fase van infectie is dit antigeen doorgaans detecteerbaar in monsters van de luchtwegen.

Hoe de Corona sneltest werkt

Om het nucleocapside-eiwit van SARS-COV-2 te kunnen detecteren in een wattenstaafje maakt de innovatieve goedgekeurde Healgen Corona sneltest gebruik van uiterst gevoelige monoklonale antilichamen. Het is dus een sneltest via de neus. Met een wattenstaafje moet achter in de neus een monster worden genomen. Vervolgens moet het wattenstaafje in een buisje met vloeistof worden geplaatst. Het buisje moet 6 keer rond worden gedraaid. Het wattenstaafje moet 1 minuut weken. Vervolgens moet het wattenstaafje worden verwijderd en moet er een dopje op het buisje worden geplaatst. Plaats vervolgens 4 druppels in de cassette. Na 15 minuten kan dan het resultaat worden afgelezen. De genoemde benodigheden voor deze sneltest, zoals buisjes, vloeistof en een cassette bevinden zich in de gebruiksklare Antigeen sneltestkit.

Ga je een goedgekeurde Corona test kopen, kies dan voor de sneltest via de neus welke ook wel een AntigeenCorona sneltest wordt genoemd.