PNR Merchandising
Image default
Groothandel

Vers gesneden friet van topkwaliteit

Bent u op zoek naar de lekkerste vers gesneden friet voor uw horecazaak? Dan bent u bij Friet van Beus op de juiste plek. Dit boerenbedrijf is een groothandel waar ze diverse aardappelrassen telen om heerlijke friet van te snijden. Ze leveren hun vers gesneden friet aan allerlei horecazaken in de omgeving van Almere. Aarzel dus niet om contact te zoeken met het bedrijf om de mogelijkheden voor uw zaak te bespreken.

Snijd zelf uw eigen aardappelen tot de gewenste friet

U kunt ervoor kiezen om perfect gesneden friet te laten bezorgen, maar het is ook mogelijk om de aardappelen van Friet van Beus zelf te snijden. Kiest u ervoor om van de aardappelrassen zelf friet te snijden? Dan bespaart u kosten en kunt u zelf bepalen waar u de aardappelen voor gebruikt en in welke vorm u ze snijdt. U kunt vers gesneden friet namelijk op meerdere manieren snijden. Vinden uw klanten boerenfriet lekker of geven ze liever de voorkeur aan slanke frieten? De keuze is aan u! Bij dit aardappelbedrijf verbouwen ze verschillende soorten aardappelrassen om friet van te snijden. Voor de verse patat telen ze Agria aardappelen. In het overgangsseizoen gebruiken ze Frieslander aardappelen om de lekkerste verse friet van te snijden. Doordat de aardappelen van eigen land komen, is de smaak het gehele jaar door van dezelfde kwaliteit. Er worden geen extra kunstmatige stoffen aan de aardappelen toegevoegd, waardoor de pure aardappelsmaak goed te proeven is. Breng een bezoek aan www.frietvanbeus.nl om meer te weten te komen over de aardappelrassen en hoe ze met veel zorg worden behandeld.

Zorg voor de ultieme smaakbeleving

Met de vers gesneden friet van Friet van Beus bezorgt u uw gasten of klanten de ultieme smaakbeleving. Door de verse aardappelsmaak en hoge kwaliteit zullen uw klanten gegarandeerd genieten van heerlijke patat. Bestel de gewenste hoeveelheid friet voor uw horecazaak en u geniet in mum van tijd van de goede kwaliteit.