PNR Merchandising
Internet

Waarom overstappen naar elektrisch roken goed is

Veel rokers weten niet het verschil tussen het ‘normale’ roken en het dampen van een elektrische sigaret. Dit hen echter niet kwalijk te nemen. Bij beide blaas je in feite een rookwolk uit je mond, maar bij het roken van elektrische sigaret is deze rookwolk vele malen minder schadelijk dan de rook van een sigaret. Het grootste verschil tussen roken en dampen is dan ook de manier van nicotine opname.

Twijfel je om over te stappen op elektrisch roken?

Wanneer je wilt stoppen met roken, maar je weet niet of je in 1x kunt stoppen? Dan is elektrisch roken een goede tussenstap. Voordat je eraan begint moet je je altijd goed laten adviseren door een expert. Je moet namelijk weten dat elektrisch roken ook schadelijk is, maar vele malen minder schadelijk dan het roken van sigaretten. Op de website van ea-sigaret.nl kun je veel informatie vinden over het roken elektrische sigaretten. Zij leveren dan ook alles wat je nodig hebt om te kunnen beginnen.

Wat is elektrisch roken?

Wanneer je elektrisch rookt ben je aan het ‘dampen’. Dit heet zo omdat je vrijgekomen waterdamp inademt. Het inademen van deze waterdamp lijkt op de rook van sigaretten, maar is toch heel anders. Waterdamp is namelijk een stuk zachter en geeft minder de neiging tot hoesten. Dit komt mede doordat er veel minder gevaarlijke stoffen zoals: ammoniak, methanol, benzeen en arseen in zit. Beginnen met een starterset.

Beginnen met een starterset

Wanneer je voor jezelf hebt besloten dat je de overstap wilt gaan maken naar elektrisch roken kun je het best beginnen met een starterset. De Justfrog Q16 starterset is voor zowel zwarte als lichte rokers een passende oplossing. Het instelling van de elektrische sigaret is erg eenvoudig. Met de plus en de min knop kun je er zelf voor kiezen of je meer of minder damp wil dampen. Daarnaast is dit model de goedkoopste starterset.

Wanneer je de Justfrog Q16 moet bijvullen kun je de clearomizer van de batterij af draaien. Vervolgens daar je de onderkant eraf en zie je 2 sleufjes aan de zijkanten. De bijgeleverde e-liquid kun je in één van de sleufjes gieten waarna je de clearomizer weer dicht kunt draaien. Let hierbij wel goed op dat er bij een nieuwe starterset nog geen coil inzit. Deze moet je er eerst indraaien.

Ook het opladen van de Justfrog Q16 is erg gemakkelijk. Bij de starterset wordt een kabel meegeleverd. Plug deze in en na ongeveer 3 uur wachten in de batterij volledig opgeladen.