PNR Merchandising
Woning en Tuin

Je droomhuis in Utrecht vinden

Een geschikt huis vinden in een grote stad als Utrecht is niet altijd even gemakkelijk. Het aantal woningen op de huizenmarkt is momenteel krap. En probeer dan maar eens een geschikte koop- of huurwoning te vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Zoek je een passend en goed geprijsd huis in de stad Utrecht of omgeving, dan is een goede NVM makelaar Utrecht inschakelen een verstandig idee. Paul Dijkstra Makelaars, een ervaren makelaar Utrecht Oost, is dan een goede keuze. Wat kan Paul Dijkstra Makelaars als betrouwbare NVM makelaar Utrecht allemaal voor jou betekenen?

Over Paul Dijkstra Makelaars, dé betrouwbare makelaar Utrecht Oost

Bij Paul Dijkstra Makelaars in Utrecht ben je op de juiste plek voor de aankoop, taxatie en de verkoop van woningen in de stad Utrecht. Wij werken met een team van vier professionele makelaars cq. taxateurs, die een ruime ervaring op d Utrechtse huizenmarkt hebben. Als je een woning wilt kopen in Utrecht – specifiek in de stadsdelen Oost, aan De Gracht en aan De Vecht – dan ben je bij ons op de goede plek. Als aankoopmakelaar helpt Paul Dijkstra Makelaars je bij het hele proces van woningaankoop, van inspectie, het regelen van een hypotheek, eventuele bouwkundige rapporten tot het uiteindelijke rondmaken van de koop bij de makelaar. Omdat Paul Dijkstra veel ervaring heeft met de woningmarkt in Utrecht, weet hij vaak een goede en scherpe prijs te bedingen. Wil je jouw Utrechtse woning verkopen? Ook dan is Paul Dijkstra Makelaars jouw ideale partner. Als professionele makelaar assisteren wij je bij het opstellen en rondmaken van een taxatierapport. Ook zetten we een efficiënte en eigentijdse marketingstrategie in, zowel online als offline, die helpt om jouw huis onder de aandacht van een groot publiek te brengen en op zo kort mogelijke termijn te verkopen. Natuurlijk is het hierbij belangrijk dat je een mooie prijs krijgt voor je woning. Ten slotte kun je als potentieel huisverkoper ook bij ons aankloppen voor een juridisch goed opgesteld taxatierapport van jouw woning. Dit rapport is nodig bij de verkoop en bepaalt in belangrijke mate de prijs die je voor jouw woningverkoop kunt bedingen.

Waarom zou je kiezen voor Paul Dijkstra Makelaars?

Als makelaar onderscheiden wij ons van andere makelaarskantoren door onze persoonlijke en doelgerichte aanpak. Daarnaast staan wij geregistreerd als erkende NVM makelaar Utrecht, wat inhoudt dat we professioneel werken volgens de brancheregels en ons richten op optimale kwaliteit en betrouwbaarheid. De Nederlandse Vereniging van Makelaars werkt volgens wettelijk vastgestelde richtlijnen en vakkennis, die actueel is en een hoogwaardige dienstverlening garandeert. Ten slotte is kiezen voor Paul Dijkstra Makelaars verstandig omdat wij veel connecties in de makelaarswereld, bouwwereld en op de huizenmarkt hebben. Hierdoor zijn we flexibel en goed in staat om zowel speciale, exclusieve woningen te kopen en verkopen, als standaard en reguliere woningen. Er is bij ons keuze genoeg aan grote panden en huizen, zoals villa’s, maar ook aan eengezinswoningen.

Bekijk nu ons uitgebreide huizenaanbod in Utrecht

Ga nu naar de website van Paul Dijkstra Makelaars en bekijk het brede en actuele huizenaanbod van deze ervaren makelaar Utrecht Oost. Een vrijblijvend oriëntatiegesprek is snel geregeld. Wil je direct een aantrekkelijke offerte aanvragen voor onze dienstverlening, dan kan dat natuurlijk ook. Graag tot ziens op ons gezellige kantoor in Utrecht!

https://makelaar-utrecht.nu/