Hobby’s

Een mens wilt zich zoveel mogelijk ontwikkelen in het leven. Dit probeert hij door een educatie te volgen en een baan te hebben die hijzelf nuttig vindt. Ook tijd spenderen met familie en vrienden wordt nuttig gezien, net zoals veel boeken lezen. Alles om wijzer te worden, maar veel mensen hebben moeite met iets wat makkelijker lijkt dan het is, namelijk: een goede hobby vinden die niet voelt als een verspilling van tijd. Sommige mensen zijn gezegend met een talent voor dansen of voor schilderen, maar wat als het voelt alsof je helemaal geen talent hebt en je eigenlijk vastzit in de cirkel van het leven?

Mensen die zich hierom zorgen maken zijn dezelfde mensen die op internet opzoeken naar ‘meer boeken om te lezen’ en ‘muziekles online’, omdat ze zoveel mogelijk willen doen. Die online muziekles gaat helaas niet helpen tegen de verveling van het leven, want als je niet tevreden bent over jezelf is het moeilijk om tevreden te zijn over iets simpels zoals hobby’s. Welke hobby ze ook vinden, hun interesse gaat altijd verloren doordat ze zichzelf verloren zijn. Of dit nou door werk komt, door depressie, of door school, deze mensen hebben één ding gemeen; het leven is eerder een verplichting dan een pleziertje.

De sleutel om dit beter te maken is door jezelf weer te vinden. Het is makkelijker gezegd dan gedaan, want de meesten weten niet op welk punt ze zichzelf zijn verloren. Dit kunnen ze vragen aan familie of vrienden, want die kent de personen het beste. Die zullen vast wel een verandering hebben gemerkt. Daarna is het belangrijk om je lichaam met de aarde te verbinden. Probeer een keer op gras te staan met blote voeten en adem de geuren van de natuur in. Probeer te bedenken wat het betekent om een mens te zijn; is het nou echt zo belangrijk om je zoveel zorgen te maken over hobby’s? Hobby’s zoek je niet; je overkomt ze.

http://onlinedrumles.nl/