PNR Merchandising
Image default
Management

Little business ideas

Kleine zakelijke ideeën

 

1. Start uw eigen abonnementsdienst

 

koffie abonnement wix eCommercekoffie abonnement wix eCommerce

In de e-commerce is de abonnementsdienst voor producten sterk in opkomst (denk aan grote namen als Netflix, BlueApron of FitFabFun). Binnen deze sector zijn drie soorten abonnementsdiensten ontstaan:

Replenishment – Terugkerende aankopen van veelgebruikte artikelen, zoals toiletpapier, koffiebonen, tandpasta of scheermesjes.

Curation – Dozen met thema-artikelen, zoals kleding, beauty, boeken, eten en wijn.

Toegangsabonnementen – Kortingen of premium ledenvoordelen, meestal in sectoren zoals voeding, schoonheid en kleding.

U kunt uw eigen bedrijfsmodel op basis van abonnementen opzetten door wekelijks of maandelijks een doos met thematische verrassingen te leveren.

Verkoopt u al een product dat u kunt omzetten in een abonnement? Misschien heb je een speciale hobby, zoals zeep maken, hete saus recepten, of zelfgemaakte ontsmettingsmiddelen met essentiële oliën. Maak een geschenkdoos van uw producten en zet gelaagde lidmaatschappen op voor premium toegang.

 

2. Start een interieurbedrijf

 

KaekooKaekoo

Een oog voor design is een geweldige troef als het gaat om zakelijke ideeën voor thuis. Woondecoratiebedrijf Kaekoo, bijvoorbeeld, heeft het gemaakt met de verkoop van handgemaakt textiel online. Hun website bevat veel afbeeldingen zodat shoppers alle producten in detail kunnen bekijken en items kunnen kiezen die bij hun persoonlijke stijl passen.

Op de site van Kaekoo kunnen klanten ook cadeaubonnen kopen – een geweldige manier om de stress van het kiezen van cadeaus te verminderen en uw verkoop te verhogen. 

Op basis van datatrends van meer dan 700.000 Wix Stores wereldwijd geeft 69% van de klanten meer uit dan de waarde van hun cadeaubon bij het inwisselen in online winkels.  

 

Ambachtslieden kunnen deze markt ook aanboren door huisdecoratie te verkopen, of het nu gaat om houtbewerking, macramewerk, schilderen, het maken van kaarsen, kamerplanten of op maat gemaakte mason jars. Plaats uw originele stukken op uw online winkel. En overweeg het delen van uw huiselijke kunst, ambachtelijke ideeën en decoratietips via uw site. 

3. Start een podcast

 

wix podcastsswix podcasts

Het gesproken woord heeft een enorme comeback gemaakt – de podcastindustrie wordt geschat op 90 miljoen dollar vanaf 2019. Krijg uw deel van die taart door het starten van uw eigen podcast.

Begin met het kiezen van een onderwerp dat je interessant vindt. Zoek naar manieren om te entertainen, te informeren en te inspireren. Werk samen met vrienden om je te vergezellen in de uitzending. Nodig gasten uit, zoals comedians en thought leaders, om waarde toe te voegen en meer bekendheid te geven.

Je kunt je podcast opnemen met audio-hostingsites zoals SoundCloud of Libsyn. Als je klaar bent met opnemen, gebruik je de Wix Podcast Player om je podcasts te laten zien en te streamen vanaf je site.

Zodra je genoeg luisteraars hebt, kun je sponsordeals vinden op sites zoals Ad Results Media, Adopter Media, of True Native Media.

Om je inkomsten een extra boost te geven, denk aan manieren om je podcast merk te complimenteren met merchandise zoals branded T-shirts, sokken, en andere accessoires.

4. Publiceer uw eigen boek

 

Heeft u er altijd al van gedroomd om uw eigen boek te schrijven? Maak van dit het jaar dat je eindelijk je boek publiceert. Je kunt je eigen bestseller-ebook zonder al te veel geld zelf uitgeven en het vervolgens online promoten en verkopen. 

Als inspiratiebron kun je een voorbeeld nemen aan Ashley Antoinette, New York Times bestsellerauteur en oprichter van thebooklovers.co. Ashley gebruikt haar website als platform om haar immens populaire Butterfly-serie te promoten, maar ook haar aankomende Book Lovers App. 

Ashley’s band met haar fans, bekend als de #asharmy, is een bewijs van de toegankelijkheid van het creëren van een community online, en de resultaten spreken voor zich: Ashley heeft tot nu toe meer dan een miljoen boeken verkocht. 

Weet je niet waarover je moet schrijven? 

Je leven is de beste inhoud. 

Of als je een blog hebt, kun je je berichten hergebruiken als ebook. Je kunt ook een audioboek inspreken door audiobestanden te uploaden.

Door een professioneel ontworpen site voor je boeken te maken, kun je er geld mee gaan verdienen. Daarnaast kun je royalty’s innen door je ebook of paperback via Amazon’s Kindle Direct Publishing te distribueren.

 

5. Bied consultancydiensten op afstand

 

Net zoals je met online winkels een groter publiek kunt bereiken, kun je met een online model voor adviesdiensten een wereldwijd klantenbestand bereiken. 

Zodra u uw online winkel met succes hebt gelanceerd, kunt u anderen helpen hetzelfde te doen. Bouw en ontwerp websites of verkoop online cursussen, tutorials en coachingsessies om best practices en tips te delen met andere bedrijfseigenaren.

Werkt u in de medische sector? Professionals in de gezondheidszorg, zoals huisartsen, voedingsdeskundigen of therapeuten, kunnen consulten per telefoon en online sessies aanbieden met platforms die gemakkelijk met Wix integreren, zoals Zoom. Begin met het opzetten van een website waar patiënten hun afspraken kunnen plannen en beheren.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/