Pnr-merchandising

Joseph Ribkoff tops in alle soorten en maten

Mode en Kleding

Tops van Joseph Ribkoff, Marc Cain en andere designers zijn ruim vertegenwoordigd in het online assortiment van Penninkhof. Niet zo vreemd, want een mooie top hoort zonder twijfel tot de must-have items die in de kledingkast van een moderne vrouw thuishoren. In de online collectie vindt u tops zonder mouwen en met mouwen variërend in lengte. Van kort tot lang en alles wat daartussen zit. Sommige basic, andere met in het oog springende details of vormen.

Variatie staat centraal in elke collectie

Niet alleen variëren de tops van Joseph Ribkoff in mouwlengte, maar zoals gezegd ook in details. Net als het Duitse modehuis Marc Cain voert deze Canadese ontwerper in elke lijn zowel enkelvoudig gekleurde tops, als tops met opvallende kleuren en grafische patronen. De materialen die worden gebruikt, zijn verschillend. Echter betreft het in de meeste gevallen polyester. Polyester kunt u zien als de belangrijkste synthetische stof binnen de modewereld. Het materiaal heeft meerdere positieve eigenschappen, waaronder zijn stevigheid en veelzijdige gebruiksmogelijkheden.

Met een top kunt u ontelbaar veel kanten op

Een top kunt u op veel verschillende manieren ‘inzetten’. Afhankelijk van in combinatie met welk ander kledingstuk u hem draagt, krijgt hij een casual, zakelijke of zelfs feestelijke uitstraling. Veel van de tops die door designers zoals Joseph Ribkoff of Marc Cain zijn ontworpen, kunnen daarom doorgaan als echte ‘allrounders’. Draagt u de top op een spijkerbroek, dan krijgt hij al gauw een frisse, nonchalante uitstraling. In combinatie met een pantalon of rok wordt het geheel iets serieuzer.

Maak uw top af met accessoires van dezelfde klasse

Draagt u een top met uitbundige kleuren of patronen? Dan weet u waarschijnlijk als geen ander dat u accessoires met de grootste voorzichtigheid toe dient te passen. Draagt u een basic top, dan is het een ander verhaal. Deze kunt u zelfs keer op keer van uiterlijk laten veranderen met de accessoires die u erbij draagt. Maak uw Joseph Ribkoff top bijvoorbeeld af met die typische Marc Cain shawl. Ook tassen en ceintuurs zijn bij Penninkhof volop verkrijgbaar.