PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Koffiebekers kopen

Op veel momenten komen disposables goed van pas. Bijvoorbeeld tijdens een evenement waar je koffie wilt schenken aan je gasten. Wat je daarna vooral niet wilt is alles met de hand afwassen. Dit is iets waar je op een drukke dag helemaal geen tijd voor hebt. Daarom is disposable koffiebekers kopen bij Koffiebekerdirect.nl een uitstekend idee. Deze bekers gooi je na het evenement gemakkelijk weg. Deze koffiebekers kun je met verschillende prints bestellen, maar je kunt ook je eigen koffiebeker ontwerpen. Bedruk je eigen logo op de beker of zet er een korte persoonlijke tekst op. Hierdoor vallen je koffiebekers nog meer op.

Diverse soorten en maten koffiebekers

Vind je het prettig om genoeg keuze te hebben? Koffiebekerdirect.nl biedt het je. Het is mogelijk om hier koffiebekers van karton te bestellen in een bestaande of eigen print. Hetzelfde geldt voor de plastic koffiebekers. Daarnaast zijn er handige accessoires te bestellen voor je koffiebekers, denk hierbij aan roerstaafjes en deksels. Alle koffiebekers en accessoires zijn in grote hoeveelheden te bestellen.

De voordelen van Koffiebekerdirect.nl

Je koffiebekers bestellen, zowel bedrukt als onbedrukt, doe je dus gemakkelijk bij Koffiebekerdirect.nl. Is je bestelling voor 13:00 uur geplaatst? Dan ontvang je het de volgende werkdag al in huis. Handig als je op korte termijn een feest of evenement gepland hebt. Vanaf €200 wordt jouw bestelling ook nog eens gratis geleverd. Een ander groot voordeel: je ziet direct de laagste prijs van de koffiebekers zodat je kunt profiteren van de voordelige prijzen van de verschillende koffiebekers.

Meer weten over koffiebekers kopen?

Wil je meer weten over koffiebekers kopen bij Koffiebekerdirect.nl of heb je vragen over het assortiment of het bedrukken van bekers? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij vertellen je alles over de mogelijkheden zodat jij zo snel mogelijk geniet van je eigen koffiebekers. Op hun website kun je terecht voor meer informatie. Ook kan jij je hier inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de laatste acties en nieuwste producten.

http://www.koffiebekerdirect.nl