PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Plastic wijnglazen kopen bij DisposableDirect

Heb jij binnenkort een beurs, feest of evenement op de agenda staan? Dan ben je vast opzoek naar goede plastic wijnglazen. Bij DisposableDirect koop je je plastic wijnglazen en heb je ze de volgende dag al binnen. Kies er dus voor om je plastic wijnglazen te kopen bij de specialist DisposableDirect. Hier vindt je plastic bekers in allerlei uitvoeringen en voor ieder budget.

Plastic bekers

De plastic bekers van DisposableDirect zijn voor zowel warme als koude dranken te gebruiken. Ze zijn makkelijk, licht in gewicht, goed stapelbaar en drinken ook nog eens gemakkelijk. Dankzij de geribbelde zijwand ben je verzekerd van extra grip en stevigheid. Dankzij het ruime assortiment vind je altijd plastic bekers die bij jou evenement passen. De producten zijn gemakkelijk te bestellen en wanneer je dit voor 13:00 uur doet wordt de bestelling de volgende werkdag al bij je afgeleverd.

Gepersonaliseerde plastic wijnglazen

Wil je jouw plastic wijnglazen net dat beetje extra’s geven? Laat dan een leuke boodschap of jouw logo op de plastic wijnglazen drukken. Erg handig ter ondersteuning van marketingcommunicatie als je een bedrijf hebt. Je hebt de keuze om de bovenste of onderste ring te laten bedrukken. Wil je ze beide bedrukken? Dat kan ook! We spreken dan van een dubbele drukgang. De bedrukking is in maximaal 8 kleuren te realiseren. Lever je eigen ontwerp aan of vertel je wensen en er wordt een ontwerp voor je gemaakt.

Goede service en scherpe prijzen

Heb je een keus gemaakt in welke plastic wijnglazen je wil kopen? Mooi! Een ding is zeker, kiezen voor DisposableDirect is kiezen voor kwaliteit. Zij hebben goede, stevige bekers die breed inzetbaar zijn. Ben je na het ontvangen van je bestelling toch niet tevreden? Retourneren is mogelijk. Wil je meer informatie over deze bekers of heb je een vraag over een ander artikel uit het assortiment van DisposableDirect? Neem dan gerust contact met ze op, de specialisten helpen je graag verder. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van speciale acties en productnieuws.

http://www.disposabledirect.nl