PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Kartonnen dozen bedrukken voor elk product

Bij de Dozenhal kunt u voor al uw kartonnen dozen terecht. Met een voorraad van meer dan 2500 verschillende groottes, zit uw juiste verpakkingsmateriaal er vast bij! Zo niet, geen zorgen, het is namelijk ook mogelijk om een doos op maat te laten produceren. Al uw artikelen kunt u op die manier op de juiste manier verzenden. 

Kartonnen dozen op maat bestellen

Het laten maken van kartonnen dozen in een specifieke maat kan bij de Dozenhal. Geef gemakkelijk door welke maat u nodig heeft en wij maken het! Al sinds 1978 zijn wij specialist in het produceren van verpakkingsmaterialen van afwijkende afmetingen. U kunt uw dozen bij ons ook laten bedrukken en we hebben een voorraad gebruikte materialen. Wij kopen namelijk ook materialen die al eerder zijn gebruikt, in. Deze materialen voldoen stuk voor stuk aan onze hoge kwaliteitseisen. Deze tweedehands materialen zijn een stuk goedkoper dan de nieuwe materialen, maar nog even sterk!

Eigen transport

Het transport bij de Dozenhal wordt zelfstandig geregeld. Dit zorgt ervoor dat we de prijs voor transport laag kunnen houden. Daarnaast heeft ons zelfstandig transport nog een voordeel, want in combinatie met onze ruime voorraad, kunt u uw bestelling vaak al de volgende dag verwachten. Via onze website kunt u heel eenvoudig  een prijsopgave opvragen voor de gewenste materialen. Wilt u echter niet direct een grote partij bestellen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een proefversie aan te vragen. Deze kost 15 euro en wordt met een eventuele order gecrediteerd. 

Het juiste verpakkingsmateriaal

Het is belangrijk om uw producten op de juiste manier te verpakken en te versturen. Wanneer u een passende doos gebruikt, hebt u namelijk minder opvulmateriaal nodig om uw product veilig te versturen. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan het gebruik van de juiste afmetingen verpakkingsmateriaal. Kleinere verpakkingen zorgen ervoor dat er meer pakketten in de bus die de bezorging doet passen. Meer pakketten in een keer betekent minder ritjes en dat betekent op zijn beurt weer minder CO2 uitstoot.