PNR Merchandising
Woning en Tuin

Duurzaam en decoratief: de eikenhouten boomstamtafel

Zoek je een tafel van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs? Wil je een tafel waar je je hele leven plezier van hebt, ook wanneer kiest voor een ander interieur? Investeer dan in één van de handgemaakte en overweldigend mooie boomstamtafels van tafels99. Met deze unieke tafels haal je een juweel van een tafel in huis.

Eikenhouten boomstamtafel

Kenmerkend aan een boomstamtafel is het tafelblad dat uit één stuk gemaakt wordt. Hoe dikker de boomstam, hoe groter het tafelblad kan zijn. Omdat het tafelblad een “plakje” uit de boomstam is, komen de natuurlijke vormen van de boom terug in de tafel. Daardoor is geen boomstamtafel hetzelfde.

In principe kun je dit soort tafels bouwen van elke houtsoort, maar bij tafels99 hebben we bewust gekozen om al onze meubels te maken van de beste houtsoort die er maar bestaat: eikenhout. Eikenhout is massief en oerdegelijk. Daardoor zijn meubelen van eikenhout niet kapot te krijgen. Goede kans dat jouw eikenhouten boomstamtafel generaties lang mee gaat!

Past in elk interieur

Een andere eigenschap van eikenhout is dat het eigenlijk altijd en overal past. Ongeacht welke interieurstijl je in huis hebt, een eikenhouten tafel is altijd op zijn plek. Dus heb je zin om alles in huis om te gooien en wil je van een landelijk interieur naar een avant-gardistisch of industrieel design-interieur? Je boomstamtafel verdient een plekje als eye-catcher.

Ambachtelijk en handgemaakt

Kies je voor een boomstamtafel van Tafels99, dan kies je voor een tafel van topkwaliteit. Dat garanderen we, zonder voorbehoud. Elke tafel die we verkopen wordt ambachtelijk  geproduceerd in ons eigen meubelatelier. Onze meubelmakers zijn echte vaklieden die het ambacht volledig in de vingers hebben en nog ouderwets eer uit hun werk halen. Geen tafel verlaat ons atelier tenzij deze helemaal perfect is.

Op voorraad of op maat

In de webshop (te vinden op www.tafels99.nl) bieden we je een ruime keuze eikenhouten boomstamtafels. Zit de perfecte tafel ertussen? Bestel hem dan direct en binnen 15 werkdagen heb je hem in huis.

Wil je toch net iets anders? Vertel ons je wensen en we maken jouw perfecte tafel, helemaal op maat. En de levertijd? Ook bij maatwerk is de belofte: Binnen 15 werkdagen zit jij aan je eigen boomstamtafel.