PNR Merchandising
Woning en Tuin

Een uniek interieur met mozaiek tegels

Vroeger zag je mozaiek tegels alleen in schitterende herenhuizen van welgestelde mensen. Tegenwoordig heb je ook goedkope mozaiek die zeker niet onder doen aan kwaliteit. De prachtige tegels zijn een eyecatcher voor ieder interieur en geven het een unieke uitstraling. De meeste mensen denken dat je mozaïek tegels alleen op muren en vloeren kunt gebruiken. Niets is echter minder waar. Koop een oud tafeltje bij de kringloop en creëer door middel van de tegeltjes een eigentijdse eyecatcher voor je woonkamer. Of plak de tegels op een fotolijstje om zo een uniek item voor je slaapkamer te creëren.

Mozaiek tegels gebruiken in je tuin

Misschien denk je er niet zo snel aan, maar mozaïek tegels zien er betoverend uit in je tuin. Het zonlicht speelt met de schitterende kleuren en weerkaatsen in het licht. Natuurlijk hoef je hiervoor niet meteen je hele tuin te verbouwen. Dit kan je ook gemakkelijk doen door als het ware een schilderij van tegeltjes te maken op één van je buitenmuren. Wil je liever niet zo veel kleuren in je tuin? Uiteraard kun je er ook voor kiezen om matte tegels te gebruiken in neutrale kleuren. Dit ziet er bijvoorbeeld prachtig uit als tuinpad of langs je borders vol geurende bloemen.

Voor welke ruimtes zijn mozaiek tegels geschikt?

Toch liever de tegels binnen gebruiken? Kies dan voor mozaïek tegels met een glanzende uitstraling voor een echt unieke creatie. Het maakt niet uit waar je ze in huis gebruikt, of het nu in de badkamer, toilet, hal, keuken of woonkamer is. Eén ding is zeker: je gasten zullen versteld staan van jouw schitterende woning.

https://www.topmozaiek24.nl/