PNR Merchandising
Image default
Woning en Tuin

Geef je vloer wat pit

Als het gaat om interieurontwerp, zijn vloeren een cruciaal onderdeel van elk schema. Ze hebben het vermogen om een ​​ruimte samen te brengen en alles een beetje warmer en gezelliger te laten lijken en voelen. Het is om deze reden dat het van cruciaal belang is om de tijd te nemen en de meest geschikte vloerdecoratie voor uw huis te kiezen. Het leggen van een visgraat vloer is een van de meest effectieve manieren om de uitstraling van uw woonruimte te verbeteren. Er zijn echter twee dingen om in gedachten te houden voordat u het op zijn plaats zet.

 

Krassen op de vloer voorkomen

Je bent misschien verliefd op het design en het decoratieve effect van visgraatvloeren, maar je moet voorlopig even aan de keerzijde denken. Schraapsels zijn het laatste dat u wilt op uw hoogwaardige eiken visgraatvloeren, dus vermijd ze ten koste van alles. Zorg ervoor dat u de locaties afdekt waar dit het meest waarschijnlijk gebeurt, zoals waar uw stoelen staan. Door een vloerkleed rond het zitgedeelte te installeren of stoelmatten te kopen, kunt u gerust zijn, wetende dat uw vloer veilig is en lang meegaat terwijl u er nog steeds fantastisch uitziet. Het vloerkleed van uw keuze hoeft er niet saai uit te zien. U kunt vloerkleden leggen die net zo mooi zijn als uw visgraatvloer.

 

Verbetering van de mooie vloer

Visgraatpatronen zijn ongetwijfeld geweldig om naar te kijken. Als u het uiterlijk van uw vloer nog meer wilt verbeteren, zijn karpetten een fantastische keuze voor elke kamer. Het is de ideale oplossing als u een vleugje kleur aan uw kamerontwerp wilt toevoegen dat het hele ontwerpconcept met elkaar verbindt. Hun vormen en maten zijn gevarieerd en ze kunnen op verschillende locaties in uw huis worden gebruikt, van de woonkamer tot de zolder. Houd rekening met de volgende factoren bij het ontwerpen van een ruimte: het kiezen van het juiste kleurenpalet als aanvulling op uw algehele kamerontwerpconcept; en monochromatisch gaan is in de overgrote meerderheid van de gevallen de beste optie, omdat je later verschillende kleuren kunt opnemen in je selectie van meubelbekleding en kussenstoffen.