PNR Merchandising
Image default
Tuin en buitenleven

Houtpellets kopen van Bustotaal

Zoek je nog houtpellets voor jouw huis of tuin? Dan is er een grote selectie van goede kwaliteit pellets op de website van Bustotaal te vinden. Bustotaal heeft wat betreft pellets al meer dan 10 jaar ervaring. In die tijd zijn er steeds meer verbeteringen gekomen op het gebied van pellets. waardoor je verzekerd bent van de beste pellets. Je kan ze gemakkelijk online bestellen, maar het is ook mogelijk om ze in de fysieke winkel af te halen. De fysieke winkel bevindt zich in Winsum, wat in Groningen ligt.

Wat zijn de voordelen van pellets?

De afgelopen tijd wordt het steeds populairder om pellets aan te schaffen. Dit komt doordat de gasprijzen een beetje blijven stijgen, waardoor er meer aandacht komt voor het milieu. De pellets zijn erg milieuvriendelijk, in tegenstelling tot gas. Ook zijn de pellets een heel stuk goedkoper dan wat je voor gas betaalt, wat ervoor kan zorgen dat je heel veel geld bespaart als je overschakelt naar pellets. Tijdens de groei van de bomen wordt CO2 opgenomen, die vrij wordt gelaten na het branden van de pellets. Dit komt na het vrijlaten weer terug in nieuwe bomen, die het opnemen om te kunnen groeien. Zo blijft de uitstoot heel erg laag en help je de natuur.

Waar kan je pellets voor gebruiken?

Pellets kan je dus gebruiken om te verbranden. Dit kan in in een kachel voor in het huis of in de tuin. Maar pellets hoeven niet altijd opgebrand te worden voor warmte. Het is ook mogelijk om de pellets te gebruiken als decoratie, aangezien er twee soorten houtpellets zijn. Zo heb je witte en bruine pellets, wat dus altijd wel bij jou in het interieur zouden passen. Mocht je ze wel willen gebruiken voor de kachel, dan zijn de bruine pellets beter om te gebruiken. Waarom dat zo is, lees je op de website van Bustotaal.