PNR Merchandising
Image default
Tuin en buitenleven

De leukste dingen voor kinderen in je tuin

De blijdschap van een kind is het meest waardevolle wat er bestaat in deze wereld. Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren om je kinderen blij te maken. Denk bijvoorbeeld aan snoepjes, spelletjes of speelgoed. Maar waarom combineren we het leuke van spelen niet met beweging? Lekker buitenspelen is gezond en zeker niet minder leuk dan achter de computer zitten.

Een klimrek

Het is een vrij simpel concept met relatief weinig variatie, althans dat denk je. Tegenwoordig zijn er super veel verschillende soorten klimrekken en zelfs opzet stukken. Zo is er voor ieder kind wat wils. Is het te makkelijk worden of niet meer zo interessant? Zet er een ander net op en het is een compleet ander klimrek. Je kunt kiezen tussen een klimrek gemaakt van ijzer of hout in verschillende kleuren. Zo kun je er ook nog voor zorgen dat het past bij je interieur van de tuin. Tevens neemt een klimrek niet veel plaats in beslag waardoor hij ideaal is als er niet veel plek is in de tuin.

Een trampoline

Misschien wel een van de dingen die ieder kind in zijn tuin wilt. Het is natuurlijk ook wel super leuk om op een trampoline te springen. Je kan verschillende trucjes leren en verschillende spelletjes spelen. Trampolines komen in 2 soorten: een kun je opbouwen en staat op de grond en de andere zit in de grond. Bij de eerste optie is het gemak dat hij verplaatst kan worden en er veel opties zijn voor trampolines met of zonder net. Bij een trampoline plaatsen in de grond gaat dit net wat anders. Als deze eenmaal geplaatst is kan hij niet verplaatst worden. Gelukkig is er wel de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende vormen en de keus tussen met of zonder net.

Een speeltoestel

Is een klimrek niet leuk genoeg voor de kinderen? Kijk dan voor een speeltoestel, hier kunnen zij al hun fantasie op kwijt. De meeste speeltoestellen bestaan uit een huisje waar ze in kunnen komen via een trap of laddertje. Hoe kom je terug naar de grond? Met een glijbaan natuurlijk! En alsof dit nog niet genoeg is bestaan er verschillende speeltoestellen waar ook nog een schommel bij zit. Zo kunnen de kinderen zich niet meer vervelen. Een speeltoestel is meestal gemaakt van hout en is groot van formaat. Een vereiste aan een speeltoestel is dus dat er genoeg plaats moet zijn om deze kwijt te kunnen.

https://www.trampoline.nl/nl/trampolines/flatground-trampolines