PNR Merchandising
Image default
Woning en Tuin

Egalisee Bestratingen: voor sierbestrating, bomenkap en meer…

Wilt u uw tuin laten opknappen en een mooi tuinpad laten aanleggen? Voor sierbestrating in Breda kunt u Egalisee Bestratingen inschakelen. Zij beschikken over jarenlange ervaring en het juiste materieel om deze klus uitstekend voor u te klaren. Met de specialist voor sierbestrating kunt u uw wensen bespreken en de gewenste steensoort uitkiezen. Het team van Egalisee Bestratingen kan daarnaast ook een gazon, terras, vijver of zwembad aanleggen. Ze kunnen een tuinhuis, afscheiding of overkapping plaatsen. Ook snoeiwerkzaamheden en bomen kappen in Breda behoren tot de mogelijkheden.

Boom kappen

Heeft u een boom in uw tuin die op een ongewenste plaats staat of die niet meer gezond is? Dan is het mogelijk om deze boom te laten kappen. Egalisee Bestratingen gebruikt hiervoor het juiste gereedschap en weet uit ervaring hoe hij deze klus moet aanpakken. Wanneer een boom dicht bij een woning staat, zullen de medewerkers van Egalisee Bestratingen extra voorzichtig te werk gaan en zullen dit in stappen uitvoeren. Wanneer de boom gekapt is, resteert de boomstronk met wortels nog. Ook deze wordt voor u verwijderd. Wanneer er geen kabels in de grond zitten, wordt een graafmachine gebruikt. Als er wel kabels aanwezig zijn, wordt er gebruik gemaakt van een stobbenfrees.

Schutting plaatsen

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Egalisee Bestratingen kan elke soort schutting voor u leveren en plaatsen. Houdt u van een groene schutting? Wellicht is een schutting met klimop dan een goede optie. Daarnaast kunnen ze ook hekwerk of een afrastering voor u plaatsen.

Werkgebied

Het werkgebied van Egalisee Bestratingen bevindt zich in de regio van Breda. Van Etten-Leur tot Rijsbergen. Daarnaast werken ze ook in Oosterhout, Chaam, Ulvenhout en Zevenbergen. U kunt geheel vrijblijvend contact met ze opnemen. U kunt ze bereiken op de volgende telefoonnummers: Bas Beekers Tel: 06-38932453 of Anton Baremans Tel: 06-53650609.

https://www.egaliseebestratingen.nl