PNR Merchandising
Woning en Tuin

Inbraakbeveiliging met overheidssubsidies!

Veiligheidsmaatregelen kunnen veel geld kosten. Maar ook hier wil de staat zijn burgers helpen. De federale regering en enkele deelstaten steunen sinds 2014 de invoering van veiligheidsmaatregelen om inbraken in particuliere woningen te voorkomen. De federale kredietinstelling, biedt burgers de mogelijkheid om goedkope leningen en subsidies als zekerheid te verkrijgen. Bovendien heeft iedereen de mogelijkheid om regionale subsidies te ontvangen die door afzonderlijke steden of landen worden toegekend.

http://www.youtube.com/watch?v=ubH8oViMFFk

 

Wie kan een dergelijke financiering aanvragen?

In het algemeen kunnen de volgende personen een subsidieaanvraag indienen:

  • Particuliere eigenaren van huizen (een- of tweegezinswoningen), maar ook van appartementen.
  • Huurder
  • mede-eigenaren van een condominium
  • Woningcorporaties en woningcorporaties.

Heeft u het recht om een aanvraag in te dienen? Maar wat wordt er precies ondersteund?

Het ombouwen naar toegankelijkheid of het reduceren van een barrière en/of het renoveren tot een energie-efficiënte leefruimte aanvullende maatregelen ter bescherming tegen inbraak, maar alleen als deze rechtstreeks verband houden met de toegankelijkheid of de energie-efficiëntie. Dit omvat voornamelijk de installatie of vervanging van deuren en ramen. Extra veiligheid voor uw eigen huis hoeft niet altijd duur te zijn en er slecht uit te zien. De pantserbout van ABUS biedt zowel bescherming als een mooi design. De relatie tussen prijs en prestatie is goed. Een goede keuze!
 
Maar in het algemeen moet worden opgemerkt dat geen enkele door de doe-het-zelver uitgevonden maatregel geschikt is voor voldoende bescherming. Ook al vormen deze vaak een goedkoop alternatief. Eerder is een professioneel advies aan te bevelen met betrekking tot het onderwerp veiligheid in de woning, eventueel met een datum op de bouwplaats en de installatie van de veiligheidstechniek en/of -maatregelen ten behoeve van kerntrek beveiliging beslag. Ook hier is het beter om wat tijd te investeren in inbraakbeveiliging en te zorgen voor een veiliger en zorgeloos leven.

 

Producten ter bescherming tegen inbraak

Vooral met veiligheidstechnologie moet u niet noodzakelijkerwijs op zoek gaan naar goedkope en goedkope veiligheidstechnologieën. Alvorens tot aankoop over te gaan, is het raadzaam om de prijzen van de fabrikanten en testwinnaars te vergelijken op basis van testrapporten. Online-shops bieden veel producten voor het achteraf inbouwen van deuren en ramen. Door de vergelijking van de kosten die u bestelt en koopt u altijd tegen de beste prijs.