PNR Merchandising
Woning en Tuin

Kies voor een stijlvolle inbouw gashaard

Bent u van plan uw woonkamer eens flink onder handen te nemen en wilt u graag meer sfeer aanbrengen? Denk dan zeker eens aan een inbouw gashaard. Een inbouw gashaard is stijlvol en brengt tegelijkertijd enorm veel warmte en sfeer. Voor een groot aanbod aan inbouw gashaarden is Ambianza de partij die u zoekt. Via hun website bekijkt u heel eenvoudig het complete assortiment. Ze verkopen gashaarden van diverse topmerken. Denk hierbij aan merken zoals DRU, Element 4 en Faber. Ze verkopen niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Bent u een ondernemer en wilt u een inbouw gashaard laten plaatsen in uw bedrijfspand, restaurant of hotel? Neem dan zeker eens contact op met Ambianza en vraag naar de mogelijkheden.

Of gaat uw voorkeur uit naar een MCZ pelletkachel?

Is een inbouw gashaard niet helemaal uw ding, maar een MCZ pelletkachel wel? Ook dan bent u bij Ambianza aan het juiste adres. Dit type kachel staat bekend om de uitstekende kwaliteit, maar ook om de prachtige vormgeving. Een MCZ pelletkachel is minimalistisch qua uitstraling, maar kan wel een grote rol spelen in de sfeer van uw woonkamer of bedrijfsruimte. Ook omdat een dergelijke kachel te verkrijgen is in diverse variaties en kleuren, is het een echte aanwinst voor iedere ruimte. Ook het aanbod van dit type kachel vindt u op de website van Ambianza.

Bezoek de showroom voor advies

Natuurlijk is het ook mogelijk de showroom van Ambianza te bezoeken. Omdat veel mensen het lastig vinden een keuze te maken aan de hand van foto’s en informatie op een website, staan de medewerkers van Ambianza voor u klaar in de showroom in Meerkerk, tussen Dordrecht en Utrecht in. Zij beantwoorden al uw vragen en geven u graag deskundig advies omtrent de diverse soorten kachels. Wacht daarom niet langer en breng snel een bezoek aan deze showroom voor een MCZ pelletkachel of een inbouw gashaard.