Pnr-merchandising

Maak het criminelen niet makkelijk

Woning en Tuin

Vaak wordt het criminelen wel heel erg makkelijk gemaakt doordat mensen niet goed opletten en geen voorzorgmaatregelen nemen. Bij woninginbraken wordt het criminelen bijvoorbeeld heel makkelijk gemaakt doordat de bewoners de deur niet op slot draaien.

Een avondje uit eten gaan en dan terugkomen naar een leeggeroofde huis is voor niemand fijn maar helaas gebeurd het maar al te vaak. De bewoners gaan lekker uit eten en zijn maar een uurtje of twee weg maar wanneer ze thuis komen zien ze dat er ingebroken is. De inbrekers hebben maar een paar minuten nodig om alle waardevolle spullen mee te nemen en in de meeste gevallen komen ze binnen doordat de deur niet op slot zit. 

Een techniek dat inbrekers gebruiken is flipperen om de deur open te krijgen. Dit is ook een techniek dat slotenmakers Den Haag gebruiken om mensen te helpen die buitengesloten zijn. Wanneer het slot niet vergrendeld is kunnen ze de deur binnen een paar seconden op deze manier openmaken. Het is daarom heel belangrijk om de deur altijd op slot te draaien en laat ook slotenmaker Den Haag extra sloten installeren op de deur. Hoe meer sloten er op de deur zitten hoe moeilijker het is voor de inbrekers maar je moet natuurlijk wel alles op slot draaien anders heeft het geen nut.

slotenmaker-den-haag.com

slotenmaker-denhaag.nl