PNR Merchandising
Woning en Tuin

Welke houten tafels passen bij uw interieur?

In het vreemde 2020 is de eetkamer echt het nieuwe middelpunt van het huis geworden. Voor veel huishoudens heeft deze (nieuwe) multifunctionele kamer de rol van thuiskantoor, thuisstudiezone en knutselruimte op zich genomen, en is het ook de plek waar we met het hele gezin eten. Dus, deze ruimte moet nu functioneel zijn voor veel meer dan alleen dineren! Daar komt nog bij dat onze typische plannen voor het organiseren van de feestdagen waarschijnlijk het raam zijn uitgegaan. Eigenlijk zijn onze eetkamers op hun kop gezet!

Maar ook al ziet het er dit jaar anders uit, we grijpen elke kans aan om deze ruimte extra bijzonder te maken. En de beste manier om dit te doen is met een eettafel waar u echt van houdt. Hij zet de toon voor uw ruimte en zorgt voor een unieke stijl en functionaliteit.

Houten tafel in landelijke stijl

Hout is hoe dan ook het overheersende materiaal in de landhuisstijl. Vooral onbehandelde, lichte houtsoorten zoals dennen- en beukenhout zijn hier te vinden. In de woonkamer kunt u een salontafel combineren met een speels patchwork kleed. Stoelen van hetzelfde materiaal met kleurrijke, gezellige kussens passen goed bij de houten eettafel.

Houten tafel in moderne stijl

Als u modern bent ingericht, zijn uw kamers niet te rommelig. Meubels in zwart, wit of antraciet in een rechtlijnig design overheersen. Vierkante tafels van massief hout met verticaal bevestigde tafelpoten zonder franje en designelementen passen hierbij. Een tafel met een glazen bovenblad harmonieert ook met uw andere meubilair.

Houten tafel in Scandinavische woonstijl

Uw huis ziet er Scandinavisch uit: U heeft een lichte houten keuken, vriendelijke kleuren overheersen, bijvoorbeeld op de keukenbank. Er liggen grote kussens met geometrische patronen op. Een grote, wit gelakte of houten tafel past er goed bij. Kies in de slaapkamer voor een nachtkastje met smalle poten en witte ladefronten.

https://www.tafels99.nl/