PNR Merchandising
Woning en Tuin

Eindeloos online shoppen op Deens.nl

Winkelen via internet is pas leuk als je nieuwe, creatieve ideeën kunt opdoen. Nou, bij Deens is dat zeker het geval! Er is zelfs een aparte rubriek ‘Inspiratie’ op Deens.nl. Daarbinnen krijg je per ruimte – woonkamer, keuken, badkamer, tuin, hal en werkplek – interessante ingevingen, beeldende impressies en verrassende voorstellen gepresenteerd. Helemaal gratis. Om je huis meer elan te geven, hoef je dus geen interieurdesigner in te schakelen.

Voor de trendvolgers onder ons bevelen we de categorie ‘Nieuw’ van harte aan. Regelmatig showt het Deens-team daar nieuwe aanwinsten. Terwijl wij dit verhaal verschrijven, worden onder meer de volgende artikelen in het zonnetje gezet:

HKliving mokken;

-diverse lichtsnoeren voor buiten;

-een stijlvolle it’s about RoMi hanglamp van gerecycled kunststof in de kleur offwhite / ivory;

-een comfortabele bamboe stoel van het populaire Madam Stolz label;

-een Ferm Living plantenbak;

-allerlei vazen (daar kun je er toch nooit genoeg van hebben?) van merken als Bloomingville en House Doctor.

Graag wijzen we je erop dat zowel ‘Inspiratie’ als ‘Nieuw’ geen vaststaande secties zijn. Ze worden soms wekelijks, dan weer maandelijks aangevuld, opgefrist en bijgehouden. Oftewel: check beide regelmatig om niets te missen van jouw favoriete woonaccessoire-site. 

Heb je vandaag wel wat tijd over? Doe net als veel Deens.nl-bezoekers en neem eens een kijkje bij de blogartikelen. Ze zijn vlot geschreven en zeer informatief. Een van de blogs gaat over de DORIS-serie van HKliving. Een samenwerkingsverband waar de kunstzinnigheid en vindingrijkheid van af spatten. Een lobbybank bekleed met bloemenprintstof. Vrolijk bedrukte sierkussens. Een handgemaakte eettafellamp in de vorm van een lantaarn. Deze en veel meer items worden beschreven en getoond in een video.

Voor vandaag sluiten we af met de contactgegevens van Deens, voor als je vragen hebt over bepaalde spulletjes. De klantenservice is tijdens kantoortijden – van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur – bereikbaar via telefoonnummer +31 6 2362 1558. Een mail sturen kan ook, gebruik dan: klantenservice@deens.nl. Je kunt ervan uitgaan dat je bericht binnen enkele dagen beantwoord wordt.

https://www.deens.nl