PNR Merchandising
Woningen

Het makkelijk tegenhouden van insecten door het gebruik van een hor of wering

Iedereen zal het wel herkennen: na het openzetten van een raam of deur, ook al was het maar vijf minuten, vliegen er minstens drie muggen en twee vliegen in je huis. Om dit tegen te houden zijn horren en insectenweringen op de markt gebracht. Zo kun je veilig een raam of deur openzetten om wat frisse lucht binnen te halen in de hete zomermaanden of warme lentemaanden zonder dat gelijk heel je huis vol zit met insecten.

Een ruime keuze aan horren

Er is genoeg keuze als je gaat kijken voor een hor of insectenwering. Er is voor iedereen en voor elk huis een hor of deur. Of het nu voor je raam of voor je deuren is, je het klein of groot wil hebben, je het goedkoop wil inslaan of er toch liever wat meer geld voor neerlegt, je hebt het voor het uitzoeken.

Soorten horren

Als je graag een hor voor je raam wil hebben, dan kun je vaak kiezen uit de volgende opties. Inzethorren, die vaak makkelijk in te zetten zijn en zonder schroeven kunnen worden vastgemaakt, worden vaak gebruikt voor draai-kiepramen. Rolhorren worden vaak gebruikt voor dakramen en zijn meestal geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende ramen.

Het zijn vaak dunne en lichte horren en makkelijk in te zetten. Een voorzethor is makkelijk te gebruiken en bij vrijwel elk raam inzetbaar. Als je graag een hor voor je deur wil, kan je voornamelijk kiezen uit lamellen, scharnierhordeuren of Plissé hordeuren, die makkelijk open te schuiven zijn. Zoals je kan lezen is er dus een hordeur voor elke situatie of soort raam of deur!

https://www.moustiquairesurmesure.be