PNR Merchandising
Woningen

Laat een zorgwoning bouwen en lever zelf uitstekende zorg

Heeft u een zorgbehoevende vader of moeder op leeftijd? Of heeft een andere dierbare van u dagelijks zorg nodig? Dan weet u vast dat professionele zorg steeds duurder en vaak ook minder persoonlijk wordt. Misschien heeft u daarom besloten om zelf mantelzorger te worden. Om deze taak uit te voeren is het fijn als de zorgbehoevende dicht bij u woont. Daarom is het slim om een zorgwoning te laten bouwen in uw tuin. Dan kunt u gemakkelijk de zorg bieden die nodig is, zonder veel tijd kwijt te zijn aan reizen. Bovendien bent u in geval van nood snel ter plaatse. Dat is voor u en de zorgbehoevende vaak een grote geruststelling.

Voor een zorgwoning is geen vergunning meer nodig

De Nederlandse overheid streeft erna om ouderen en andere zorgbehoevende langer thuis te laten wonen. Om dit te realiseren is mantelzorg door familieleden of bekenden een goede oplossing. Daarom is er nu geen vergunning meer nodig voor het laten bouwen van een zorgwoning in uw tuin. Hierdoor is de woning vaak snel geplaatst en kunt u er spoedig gebruik van maken. Een expert, zoals Blommers Bouwsystemen, kan u hier alles over vertellen.

Ook een recreatiewoning laten bouwen is mogelijk

Wilt u geen zorgwoning maar een recreatiewoning laten bouwen op een zelfgekozen locatie? Ook dat is mogelijk! Blommers Bouwsystemen laat graag uw droom uitkomen. U kunt kiezen uit diverse materialen zoals hout, steen en beton. Voor de gevelbekleding kiest u onder andere uit:

  • Red Cedar
  • Vurenhout
  • Grenenhout
  • Thermosteen
  • Gemodificeerd hout

Ontdek de mogelijkheden voor uw bouwproject

Of u nu een zorgwoning of recreatiewoning wilt laten bouwen; Blommers Bouwsystemen staat voor u klaar. De experts die hier werken vertellen u graag over de opties waaruit u kunt kiezen en hoe het bouwen van een zorg- of recreatiewoning precies in zijn werk gaat. Zo weet u snel waar u aan toe bent.