PNR Merchandising
Woningen

Makelaar Maastricht vindt de perfecte woning voor jou

Maastricht is de meest zuidelijke studentenstad van Limburg. Het is bovendien de hoofdstad van Limburg. Met ongeveer 120.000 inwoners is Maastricht de grootste stad van Limburg. Maastricht heeft haar naam te danken aan het woord Mosae Trajectum, dit is Latijns voor ‘door de Maas’. De stad is maar liefst 2.000 jaar oud en kent hierdoor een lange geschiedenis. Met deze lange geschiedenis onderscheid Maastricht zich van andere steden in Nederland. Door het behoud van oudheid zijn er prachtige oude gebouwen te bezichtigen. Toch is het niet alleen de architectuur dat mensen naar Maastricht trekt. De cultuur, het dialect en de bourgondische levensstijl is wat Maastricht zo uniek maakt.

 

Maastrichtse gebouwen

Jaarlijks trekt Maastricht ontzettend voor toeristen. Mensen bezoeken deze mooie stad in warmere seizoenen om te winkelen en terrassen, maar ook voor de sfeer. De architectuur bewonderen die vrijwel overal terug te zien is, ook in de drukke winkelstraten kijk je je ogen uit. De gebouwen zijn gebouwd in Maaslandse bouwstijl en dit valt direct op.

 

Makelaar Maastricht heeft vakkennis

Ben je helemaal verliefd op het mooie Maastricht dan kun je ervoor kiezen om te verhuizen. Tijdens de zoektocht naar een prachtige woning in Maastricht kun je het beste een makelaar inschakelen voor hulp. Waarom vraag je je af? Heel simpel. Maastricht kent veel oude gebouwen en kent ontzettend veel bekijk onder 50-plussers. Makelaar Maastricht kent Maastricht als eigen broekzak en heeft connecties in de hele stad. Dit samen met vakkennis kan makelaar Maastricht je goed adviseren over beschikbaarheid, kosten en persoonlijke mogelijkheden.

https://www.amh-makelaars.nl/