PNR Merchandising
Zakelijke dienstverlening

Maakt een bedrijf echt waar wat het beweert te doen? Reviews spreken boekdelen!

We nemen personeelsplanning systeem Shiftbase onder de loep. Meer dan 3000 Nederlandse firma’s doen de personeelsadministratie online in de Shiftbase-omgeving. Naar tevredenheid, zo blijkt uit het Capterra 5-sterrensysteem: Shiftbase scoort gemiddeld een 4,5.

Een gebruiker meldt het volgende:

“Door de app van Shiftbase houden de medewerkers hun uren nauwlettend in de gaten zodat de uren aan het einde van de maand er juist in staan. Het zorgt voor transparantie en efficiëntie.”

Iemand anders laat weten:

“Dankzij Shiftbase kunnen wij onze medewerkers eenvoudig, overzichtelijk en snel roosteren binnen verschillende afdelingen en teams. Daarnaast biedt de mobiele app overal inzicht in de werkroosters en de huidige verlofstanden.”

En een derde persoon vertelt:

“We gebruiken Shiftbase inmiddels al weer meer dan vijf jaar en zijn heel tevreden. We zijn vooral blij met de excellente service. Dit maakt het een heel prettig bedrijf om mee samen te werken.” 

 

Bij dat laatste punt, de service, komt het aan op open en eerlijk communiceren met de klanten. Shiftbase gebruikt daarvoor de volgende kanalen. Het Help Center op shiftbase.com staat vol handleidingen en andersoortige informatie over dit programma voor urenregistratie personeel. Gekoppeld aan het Help Center wordt iedere week een update-email verstuurd. In veel gevallen biedt de FAQ een oplossing. Onderwerpen als het dashboard, nieuwsberichten en rapportages komen aan bod. Op het Shiftbase YouTube-kanaal staan video’s die stapsgewijs uitleggen hoe je bijvoorbeeld nieuwe teams aanmaakt, een inlognaam en wachtwoord wijzigt en plus- en min-uren berekent. Abonnees horen het als eerste als er een nieuw filmpje is. De online chat is bedoeld om korte, simpele vragen snel beantwoord te krijgen. Het contactvenster verschijnt automatisch op  de site. Van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 kan er gechat worden. Heb je meerdere punten die je wilt bespreken of iets ingewikkelds, dan kun je bellen met Shiftbase (+31 23 711 40 54). Ook hierbij gelden kantoortijden. Blijkt tijdens het telefoongesprek dat extra ondersteuning nodig is, dan kom je in aanmerking voor hulp op afstand. Via AnyDesk kijkt een Shiftbase-medewerker mee op jouw scherm. Hij of zijn achterhaalt het probleem en lost het direct voor je op.

https://www.shiftbase.com/nl/