PNR Merchandising
Bedrijven

Op spirituele reis naar India

India is de plek waar mensen zichzelf tegenkomen. Heb je het boek gelezen van ‘eat pray love’? Dit boek is ook verfilmd en speelt zich af in India en Bali. Als je deze film gezien hebt dan wil je direct je spullen inpakken en op reis gaan! Een spirituele reis wat houdt dat precies in? Je gaat reizen, maar hou je je dan ook bezig met religie? Ja en nee, een spirituele reis houdt in dat je gaat reizen om contact te maken met je innerlijke zelf. Je ontwaakt als het ware je zintuigen. Voor veel mensen is het moeilijk om zo’n reis te maken omdat het veel van je vergt. Kan je alles achterlaten? Familie en vrienden die je gaat missen. Heimwee? Zorg dat je regelmatig contact houdt, helemaal als je alleen gaat reizen. India is het land van spiritualiteit en meditatie. Er zijn talloze reisroutes die je kan volgen binnen India, maar je kan er ook voor kiezen om met een groep te reizen zodat je je daar ook een beetje aan kan optrekken.

Yogareis is tof!

Iedereen weet dat India de geboorteplaats is van yoga. Je kunt je aanmelden voor verschillende cursussen in yoga zoals bijvoorbeeld Bikram yoga. Dit betekend trouwens niet dat je een volwaardig cursus moet gaan halen waar je 2 weken aan mee gaat doen. Je kan er ook voor kiezen om een cursus te kiezen voor maar een a twee dagen. Stel je wilt binnen India doorreizen dan zit je niet vast aan een plek, dat zou zonde zijn!

Ayurveda wat is dat nu precies?

Dit is een manier van leven en stamt af van een oud Indiaas praktijk. Vaak denken mensen aan dit woord aan tabletten of massages. De ayurvedische filosofie gelooft dat elk individu een mix van drie elementen van de natuur heeft – lucht, aarde en vuur, en dat door een evenwicht tussen deze drie te behouden. Vaak gebruiken mensen een meditatiekussen tijdens de yogacursus. Dit is gebruikelijk als je toch wat meer ondersteuning kan gebruiken tijdens het mediteren. Een yogakussen is ook fijn omdat je het  in hoogte kan verstellen. Doordat het meditatiekussen je ondersteunt in je zithouding kan je makkelijker de kleermakerszit uitvoeren. Je kan een medicatiekussen halen bij Yogashop

https://www.yogashop.nl/nl/meditatie/meditatiekussens/