PNR Merchandising
Zorg

Meer focus op beeldzorg dankzij samenwerking Vcare en A&M Impact

Meer focus op samenwerking in de zorg door Covid-19

Als er iets is wat duidelijk is geworden, dan is het wel dat onze zorg kwetsbaar is geworden door de corona pandemie. In tijden dat we kwetsbaar zijn is het daarom extra belangrijk dat we samenwerken. We hebben elkaar nu meer dan ooit nodig, ook al is fysiek elkaar ontmoeten (nog) niet mogelijk. Doordat we meer afstand van elkaar moeten houden, en toch met elkaar in contact willen blijven, is er meer behoefte ontstaan voor beeldzorg en andere digitale communicatieoplossingen zodat we elkaar toch nog kunnen blijven zien.

Vcare legt nadruk op slimme techniek voor de zorg

Bij Vcare werken we al jarenlang aan innovatieve digitale oplossingen voor de zorg. Door corona is er veel vraag ontstaan naar het gebruik van beeldbellen binnen teams en organisaties. Dit nieuwe manier van werken is een uitstekende oplossing om tegelijkertijd tijd te besparen en toch de juiste zorg te kunnen bieden zonder dat er een afspraak nodig is op locatie of dat er tijd verloren gaat aan een bezoek bij de patiënt.

Bekende gratis alternatieven zoals Zooms en Microsoft Teams bieden weliswaar prima beeldbellen aan, maar zijn niet altijd geschikt voor het bieden van digitale zorg aan patiënten en cliënten vanwege de privacy waarborging van persoonsgegevens en het opslaan van data. Vcare biedt de oplossing in de vorm van Video connect. Een volledig geïntegreerde beeldbellen applicatie voor klanten én niet-klanten van Vcare, waarmee je veilig en AVG proof beeldbellen kunt toepassen binnen iedere organisatie.

Samen sterker | A&M impact en Vcare gaan samenwerken

Met alleen slimme oplossingen kom je er niet. Soms zijn strategische samenwerkingen nodig om samen verder te komen met als doel een betere zorgproces wat efficiënter en effectiever geregeld kan worden. Daarom zijn we erg blij dat Vcare en A&M impact gaan samenwerken. Door het ontwikkelen van een koppeling met hun systeem, kunnen klanten van A&M impact nu ook gebruik maken van een zeer veilige en AVG proof manier van beeldbellen.

Beeldbellen speciaal voor de zorg

Video connect is vanaf de grond af aan opgebouwd met in het achterhoofd dat deze voldoet aan alle strenge regels en eisen ten aanzien van veiligheid, betrouwbaarheid en het waarborgen van privacy gevoelige informatie zoals medische dossiers. Vcare connect, het overkoepelende cloud informatiezorgsysteem, voldoet aan de richtlijnen van de ISO 27001 en NEN 7510.

De applicatie die is ontwikkeld in samenwerking met A&M impact is afgestemd aan de gebruiker voor optimale gebruikersvriendelijkheid zodat iedereen ermee kan werken. Zo is het delen van de videolink om deel te nemen aan het beeldgesprek kinderlijk eenvoudig gemaakt. Deze kan direct vanuit het systeem gestuurd worden via sms of e-mail. Het grootste voordeel is dat de patiënt niets hoef te downloaden of te installeren. De beeldverbinding wordt direct opgestart de verbinding wordt nooit verbroken en de internetverbinding van de beller heeft geen invloed op de kwaliteit van het gesprek. Zo maken we beeldbellen gemakkelijk en toegankelijk voor nog meer zorgprofessionals.

Een sociaal intranet voor persoonlijk(er) contact

Voor zowel A&M impact en Vcare is het doel de druk op de zorg te verlichten daar waar mogelijk. Hierbij sluit veilig beeldbellen perfect op aan. Bovendien biedt het sociale intranet van A&M Impact een uitstekende platform om deze innovatieve techniek goed toe te passen. Samen willen we graag een goed werkend platform ontwikkelen waarmee zorgmedewerkers uitstekend hun werk kunnen doen in minder tijd.

Wie is Vcare?

Vcare is specialist in communicatietechnologieën, gericht op het verbeteren van werkprocessen binnen de zorg. De multichannel communicatieoplossingen optimaliseren de bereikbaarheid van zorgspecialisten, waardoor de zorgvraag altijd adequaat beantwoord kan worden. Zo blijft er meer tijd over voor het échte zorgproces. Meer weten? We vertellen je graag meer over dit project en wat we hierin voor jouw organisatie kunnen betekenen. Heb je interesse in dit project, de oplossingen van Vcare connect of a&m impact? Neem dan contact met ons op via 088-4800900

https://www.vcareconnect.nl/