PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

3 tips om meer privacy in je woning te creëren

3 tips om meer privacy in je woning te creëren

Voor veel mensen dient het huis als een veilige haven. Het is de plek waar je je veilig hoort te voelen, je helemaal jezelf kunt zijn en je even kunt terugtrekken, weg van de buitenwereld vol verwachtingen. Privacy is iets wat we allemaal zeer op prijs stellen, zeker wanneer het op onze veilige thuishaven aankomt. Zou jij graag wat meer privacy in je woning willen creëren maar weet je niet goed hoe? Lees dan even deze blog, want hierin geven wij jou drie praktische tips. Lees snel verder!

 

Inbetween gordijnen

Wil je graag van wat meer privacy genieten maar zie je het niet zitten om overdag de rolgordijnen te laten zakken omdat er dan ook geen licht meer naar binnen schijnt? Kies dan voor inbetween gordijnen. Inbetween gordijnen zijn gordijnen waardoor voorbijgangers niet bij jou naar binnen kunnen kijken maar jij nog wél naar buiten kunt kijken. Inbetween gordijnen laten het licht door zonder dat je inkijk hebt. Dit komt omdat de stofdikte tussen een vitrage en overgordijnen in zit. Houd er echter rekening mee dat men wel door de inbetween gordijnen naar binnen kan kijken wanneer het ’s avonds donker is buiten en jij binnen de lampen hebt branden. In zo’n geval doe je er goed aan naast de inbetween gordijnen ook rolgordijnen of andere overgordijnen op te hangen. 

 

Raamfolie met een leuk printje

Je ziet het steeds meer: raamfolie. Raamfolie, ook wel plakfolie genoemd, kan eenvoudig op de ramen geplaatst worden, vaak met behulp van statische lading. Omdat deze raamfolie niet van een kleeflaag is voorzien kun je de folie ook eenvoudig weer verwijderen. Raamfolie is veelal lichtdoorlatend waardoor de natuurlijke lichtinval behouden blijft. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat mensen van buitenaf niet ongewenst naar binnen kunnen kijken. Raamfolie is te verkrijgen in diverse leuke prints. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van B Living.

 

Planten in de vensterbank

Ook planten in de vensterbank kunnen zorgen voor wat meer privacy. Planten in de vensterbank maken het moeilijker om naar binnen te kijken waardoor jij lekker beschut kunt zitten. Tevens zorgen ze voor wat extra groen en zuurstof in huis. Win-win!

 

https://b-living.eu/