Pnr-merchandising

Een koffiebar huren

Aanbiedingen

Ga je een koffiebar huren? Dan heb je waarschijnlijk een boel vragen. De meeste mensen huren immers niet dagelijks een koffiebar. In dit artikel behandelen we enkele veel gestelde vragen bij het huren van een koffiebar.

Een koffiebar huren, wat dien je te weten:

Wat krijg ik allemaal?

Wanneer je een koffiebar huurt dan zijn de volgende zaken inbegrepen:

Een mobiele barmeubel. De bars komen in alle denkbare vormen en maten dus zorg ervoor dat je er eentje uitkiest die past bij de stijl van jouw evenement of locatie

Een gepassioneerde barista. Deze persoon maakt niet alleen heerlijke koffies, maar enthousiasmeert de aanwezigen ook over koffie. Hierdoor wordt het drinken van koffie pas echt een belevenis.

Alle apparatuur die nodig is. Van een luxe espressomachine, tot een waterpomp met watertanks. En van opschuimkannetjes tot een koffiemolen

Alle ingrediënten die nodig zijn. Dit begint natuurlijk bij héééle lekkere koffiebonen. Maar vergeet ook niet diverse soorten lekkernijen, plantaardige melksoorten en een scala aan bijzondere theesoorten.

 

Wat is optioneel?

Op de meeste evenementen waar een koffiebar wordt ingehuurd gebeurd dit met een reden. Het is belangrijk om deze reden ook te communiceren naar de gasten, bezoekers en collega’s. Dit kan bijvoorbeeld door de bekertjes te bedrukken of door de bar te voorzien van jouw tekst en logo. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Wat moet ik zelf regelen?

Eigenlijk alleen een stroompuntje. Heerlijk simpel toch?

 

Wat kost het huren van een koffiebar?

Een koffiebar met barista en koffie huur je in vanaf € 500,-. De uiteindelijke prijs hangt onder andere af van hoe lang je de barista met koffiebar wil inhuren en hoeveel koffies er gedronken worden. Wil je snel een vrijblijvende prijsopgave hebben dan adviseren wij om eens te kijken bij barcompany.nl.

 

https://www.barcompany.nl/