PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

Kies voor energiebesparende ledverlichting!

Kies voor energiebesparende ledverlichting!

Het klimaat is een steeds belangrijker onderwerp en we zijn er steeds meer mee bezig. We gebruiken namelijk allerlei producten die onnodig veel energie gebruiken en daarom slecht zijn voor het milieu. Het is dus belangrijk om meer na te denken over de energie die we gebruiken, om te beginnen bij de verlichting. Gebruik je nog gloei- of halogeenlampen? Vervang deze met ledverlichting. Dit is namelijk goedkoper dan gloei- of halogeenlampen en bespaart heel veel energie!

Geld besparen

Wanneer u overweegt om ledverlichting te kopen, kan u misschien afgeschrikt worden door de prijs. Laat dit je er niet van weerhouden om ledlampen te kopen! De aanschafkosten voor ledverlichting liggen wat hoger dan voor gloei- en halogeenlampen. Maar wanneer u eenmaal ledverlichting heeft, zal dit heel veel besparen op uw energierekening. Hoe kan het dat ledverlichting op de lange termijn zo veel goedkoper is? Het verbruikt veel minder energie wat er dus voor zorgt dat je minder hoeft te betalen. Vervang dus snel al je gloei- en halogeenlampen om kosten te besparen!

Ledlampen worden niet heet
Maar waarom verbruiken ledlampen minder energie en gaan ze langer mee? Ledverlichting gebruikt 90 procent van de energie die hij ontvangt voor het uitstralen van licht. Gloei- en halogeenlampen gebruiken meestal nog geen 10 procent van de energie voor licht! De overige 90 procent wordt gebruikt voor het afgeven van warmte; het heet niet voor niets een gloeilamp. Je kan ze dus vaak niet aanraken wanneer ze aanstaan of een lange tijd hebben aangestaan, omdat ze heel heet worden. Deze warmte is dus onnodig energiegebruik waar je niks aan hebt. Ledlampen worden niet warm en zijn dus het meest efficiënt in het gebruiken van hun energie. 


De Levensduur van ledverlichting ligt veel hoger
Doordat er minder energie wordt verbruikt ligt de levensduur van ledverlichting vel hoger. Daarnaast is het ook veel beter voor het milieu, om twee redenen: er wordt minder energie verbruikt, en er worden minder lampen geproduceerd omdat ze per stuk langer mee gaan. Je hoeft veel minder snel een nieuwe lamp te kopen als je voor ledverlichting kiest. Hang dus een mooie set led panelen op en je bent helemaal klaar!

https://www.ledlichtstunter.nl/