PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

De beste opbouwarmaturen en led-strips nu te koop bij Led Online

Het assortiment ledlampen van Led Online is onderverdeeld in categorieën als led inbouwspots, led noodverlichting, led panelen, led pendelarmaturen, led rails, led wandlampen en led strips. De oplettende lezer mist natuurlijk een specifieke groep: LED opbouwarmaturen.  Met een opbouwlamp wordt een plafondlamp bedoeld die gericht, van bovenaf, een bepaalde ruimte of objecten in een ruimte belicht. Het verschil met inbouw-leds is dat opbouwmodellen niet in het plafond verwerkt worden. De complete behuizing blijft dus altijd zichtbaar. Een leuke winkel om opbouwarmaturen te kopen, is ledonline.nl. De lampen zijn duurzaam. De prijzen zijn scherp. De service is bovengemiddeld goed.

LED strips op maat ook die heeft ledonline.nl in de collectie. Op maat betekent in dit geval dat de medewerkers van ledonline.nl de strip in precies de gewenste lengte leveren. Wil je wat extra marge, koop dan een complete strip van 5 meter. Led-strips kunnen allerlei doelen dienen. Ben je op zoek naar moderne sfeer- of koofverlichting dan zijn strips zeker aan te raden. De strips zijn zelfklevend. Ophangen is dus een fluitje van een cent! De meeste strips zijn met een afstandsbediening aan- en uit te zetten.  Andere bijkomende artikelen als drivers, strip controllers, gateways, dimmers, wandschakelaars en hubs heeft ledonline.nl op voorraad. Soms is het wenselijk een led-strip weg te werken in een profiel, ook daarvoor klop je aan bij ledonline.nl.

Dat ledonline.nl meer is dan een led-webshop blijkt wel uit de interessante artikelen op de site. Het ledonline.nl-team doet zijn best de klanten goed en eerlijk voor te lichten. Neem vooral de tijd een en ander door te nemen. Je zult er veel van opsteken.

Met vragen, opmerkingen en verzoekjes kun je op werkdagen aankloppen bij de klantenservice. Dat kan via telefoon, mail of de chat. Die laatste optie is handig als je online bent en direct antwoord wilt hebben. De chat mogelijkheid verschijnt vanzelf als je naar ledonline.nl gaat. Het telefoonnummer en emailadres: 076 – 200 31 33, info@ledonline.nl.

https://ledonline.nl