PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

Een outdoor evenement organiseren

Ben je voor jouw organisatie bezig met het organiseren van een outdoor evenement? Vaak worden er outdoor evenementen georganiseerd waar verschillende bedrijven bij kunnen aansluiten. Daar komt veel bij kijken. Bij een outdoor evenement is het belangrijk dat de stand van jouw bedrijf goed opvalt, reclame maken tijdens zo’n soort dag is dus erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan de wereld haven dagen, alle aanwezige partijen hebben reclame middel buiten staan waardoor hun organisatie goed opvalt tussen alle andere. Hoe ga je ervoor zorgen dat jouw bedrijf op zal vallen tussen alle anderen?

 

Opvallen doe je zo!

Een oude bekende, maar erg effectieve manier om op te vallen tijdens een evenement of beurs is door gebruik te maken van banners en vlaggen. Een vlag of banner met het logo en informatie van jouw bedrijf of organisatie zorgt ervoor dat alle bezoekers van het evenement jouw bedrijf zien. Hierdoor komen mensen sneller naar je stand toe en zo kunnen ze kennis maken met jouw bedrijf. Je kan natuurlijk een vlag bedrukken en maken, deze dan je dan meenemen naar het evenement.

 

Nog meer opvallen?

Naast het gebruik van banners en vlaggen kan je natuurlijk ook over het evenement heen gaan en mensen naar je stand toe trekken. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een medewerker het event rond te laten lopen en door hem of haar flyers uit te laten delen. Op deze manier laat je mensen kennis maken met jouw bedrijf en zo weten zij ook dat jij aanwezig bent op het evenement of de beurs. Verder kunnen dezelfde medewerkers die rondlopen ook potentiële klanten spotten. Zij kunnen deze dan aanspreken en benaderen, door een persoonlijk gesprek aan te gaan kan je de interesse wekken van potentiële klanten. Voor een extra uitleg over de producten of diensten die jouw bedrijf of organisatie aanbied kan je hen dan doorverwijzen naar de stand. Ook kan je de aandacht van mensen natuurlijk altijd trekken met het demonstreren van je dienst of het laten zien van je product. Verkoop je bijvoorbeeld een schoonmaak apparaat? Laat zien hoe een vies oppervlak schoonmaakt met jouw product, en laat zien hoe schoon deze erna is. Zo kan je meteen laten zien hoe het werkt en mensen overtuigen van hoe goed jouw product werkt. Zorg er dus altijd voor dat jouw bedrijf goed opvalt tussen alle andere, zo kan je het maximale uit het event halen.

 

https://www.drukzo.nl/vlaggen-bedrukken