PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

Manager Customs

Functieomschrijving

Controleer elke dag vrachtwagens, schepen en treinen. Als douanemanager van Samskip moet u goed opletten. In de haven van Rotterdam kunt u alle import- en exportelementen van een passerend containerschip beheren. Speciale mening? Controleer belangrijk werk? natuurlijk!

Als douanemanager begeleidt u onze klanten eenvoudig en snel door de douane. Niet letterlijk, maar door het douaneverwerkingsproces te optimaliseren. De digitalisering van dit proces speelt een belangrijke rol. Naast deelname aan douane inspecties en het managen van het data entry proces, ligt de implementatie van het nieuwe digitale proces ook in jouw handen. Als douanemanager:

Controleer of de import- en exportdocumenten gekwalificeerd en correct zijn.

Blijf in contact met de douane.

U blijft op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van import en export.

Reageer op e-mails van klanten, leveranciers en operators.

Zorg ervoor dat we voldoen aan de KPI-normen.

Fungeren als contact tussen douane (of andere overheidsinstanties) en klanten.

U reist af en toe naar het buitenland.

Internationale functies van de haven van Rotterdam.

Op het hoofdkantoor van Samskip heeft u een internationale impact op onze bedrijfsvoering en betreedt u een van de grootste transportbedrijven in Europa. Land, zee en spoor. Uw expertise heeft internationale invloed op Samskip.

Internationale? Natuurlijk goed. Wij verzenden goederen over de hele wereld, daarvoor zijn veel mensen nodig. Daarom beperkt uw werk zich niet tot onze havenstad, maar kunt u uw werk letterlijk voorbij het raam van ons kantoor zien passeren. Zoals we zeggen: “We hebben het beste uitzicht over de stad.” Als bedrijf hechten we veel waarde aan duurzame ontwikkeling en milieuvriendelijk transport, en daar profiteert u regelmatig van. Veel van deze producten brengen wij naar uw supermarkt met zo min mogelijk impact op het klimaat.

Nadat de digitalisering van de Nederlandse douane goed is verlopen, gaan we vergelijkbare instellingen lanceren in andere landen / regio’s in ons netwerk. Als douanemanager speel je daarin een belangrijke rol.

Uw team in Rotterdam

Werk hard en speel hard. De mentaliteit van Rotterdam geldt zeker voor ons. En we deden wat we zeiden, en toen zeiden we wat we deden. Op de douane-afdeling stuur je 5 professionals aan, die allemaal zakelijke doelen willen bereiken. De sfeer is informeel, dynamisch en internationaal. Daarom zijn goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels vereist.

Op ons kan je rekenen.

Naast de 38,75 uur per week zorgen wij ook voor afwijkend werk, het mooiste landschap van Rotterdam en een internationale werkomgeving:

Een salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond.

De dertiende maand.

Het is elk jaar 28 dagen gesloten.

De eindeloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Actie in plaats van woorden.

De lucht is je limiet. Je richt je daarom op de resultaten om onze douane producten verder te ontwikkelen. Je gebruikt krachtige analytische vaardigheden om complexe zakelijke vragen om te zetten in eenvoudige uitleg. Je communicatieve vaardigheden zijn ook hoog, je kunt samenwerken met anderen en medewerkers aansturen. In staat zijn om strakke deadlines te hanteren, maakt uw rol compleet. Tot dusver zo goed? Komt u ook aan het einde van deze lijst, dan nemen wij graag contact met u op:

Bachelor diploma.

Minimaal 3 jaar ervaring in douanetoezicht.

Uitgebreide kennis hebben van de Algemene Douanewet.

Kennis van de Nederlandse douanestructuur, zoals regels, systemen en verantwoordelijkheden.

Bekend met MS Word en MS Excel.

we hebben u nodig.

De douane heeft je nodig. Wat zou je moeten doen? Zorg ervoor dat je voor het einde van de maand op deze fulltime baan reageert.

vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/export-manager.html

Gerelateerde artikelen

Waar hang jij een hangplant neer?

Waarom jij Vegan Protein Poeder nodig hebt!

2022, het jaar van vrolijkheid