PNR Merchandising
Beauty en verzorging

De online beauty specialist in Nederland en België

Skins Unlimited is de deskundige op het terrein van online huidverzorgingsproducten in Nederland en België

Medik8 is 1 van onze allerbeste merken, wat ook wel erkend staat als het 1e groene cosmeticamerk op de markt te koop. Medik8 heeft een breed scala aan producten voor diverse huid problemen. Medik8 bestellen doe je dus bij de online beauty specialist in Nederland en België. Medik8 is gezichtsbepalend en innovatief in zijn eigen klasse en komt veelvuldig met nieuwe wetenschappelijk onderbouwde huidverzorgingsproducten. Medik8 producten winnen vandaar ook jaar na jaar erkende prijzen op Nederlandse en buitenlandse Beauty Awards

Voor elke huid heeft Medik8 de passende oplossing. Maak jouw persoonlijke beauty routine op maat met de Medik8 producten. Gebruik de producten volgens het 3 stappenplan voor het allerbeste en mooiste resultaat. Het 3 stappenplan bestaat als 1e uit het schoonmaken van het gezicht met een reiniger daarna een serum aan te brengen en af te sluiten met een dagcrème of nachtcrème

Medik8 is ook geschikt voor de uiterst gevoelige huid en natuurlijk vrij van parabenen en bovendien dier vriendelijk gemaakt, dus niet op dieren getest.

Voor zowel de droge, acne, pigment en rode huid heeft Medik8 passende huidproducten gebaseerd op wetenschap en technologie. Of wil jij liever de strijd aan gaan met rimpels? Dan is de anti-aging lijn met de allerbeste retinol in de vorm van r.Retinoate de allerbeste oplossing tegen jouw rimpels

Skins Unlimited heeft 25 jaar ervaring in huidproducten en behandelingen voor het gezicht en daarom begrijpen wij als niemand anders welke producten het beste zijn voor je huid. Of je nu cosmetica voor de huid nodig hebt of producten die intens in de huid aan het werk gaan dan ben jij bij ons op de juiste plek belandt.

Wij adviseren en verkopen enkel de beste producten voor de huid. Alle producten worden uit eigen voorraad geleverd en als jij voor 16:00 je bestelling doorgeeft wordt deze op dezelfde werkdag verstuurd. Bovendien krijg je van ons een gratis sample als je betaalt met iDeal.

Eén volwaardig team van huid specialisten zit voor je gereed om huid advies te verlenen als je door de grote hoeveelheid aan huidverzorgingsproducten het even niet meer weet.

Je kunt bij Skins Unlimited ook terecht voor huidverzorgingsproducten van La Colline, Marc Inbane, LavieSage en Youngblood. Wil jij je bestelling liever afhalen, wil je ter plekke advies of een gezichtsbehandeling met Medik8 huidproducten? Dat kan uiteraard bij de beauty salon in Amsterdam Zuid.

https://www.skinsunlimited.nl